A Beckham gyerekek nem mehetnek el a Spice Girls koncertjeire

gyerekek család koncert turné Spice Girls Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan elstartol a Spice Girls turnéja, ám az indulás nem mentes a viszályoktól. Victoria Beckham például egyáltalán nem szerepel majd, sőt a gyerekeinek is megtiltotta, hogy elmenjenek a koncertre. 

Nem titok, hogy Victoria Beckham nem tart a Spice Girls csapatával az újraalakulás alkalmából rendezett turnéra. A The Sun szerint Geri Halliwell meghívta Victoriát és gyerekeit az egyik koncertre, ám az édesanya megtiltotta, hogy elmenjenek.

Egy bennfentes szerint nem akarja, hogy neve és családja bármilyen kapcsolatba kerüljön a turnéval. „Még most is szereti a lányokat, de már teljesen továbbhaladt az életével” – mesélte a bennfentes, aki az is elárulta, hogy valószínűleg Victoria nem is lesz az országban, amikor elkezdődik a turné.

Victoria Beckham elhatárolódik a Spice Girlstől Forrás: Dave Benett/Getty Images for Fashion Trust Arabia/2019 David M. Benett/David M. Benett
A harc, amelyet nem tudsz elkerülni – A testvérféltékenység teljesen normálishttp://www.life.hu/csalad/20190430-harc-amit-nem-tudsz-elkerulni-a-testverfeltekenyseg-teljesen-normalis.htmlAki több gyereket nevel, nagyon jól tudja, milyen szenvedélyesek és teátrálisak tudnak lenni a testvérek közötti veszekedések. Mivel a szülők többnyire nincsenek jelen a viták kirobbanásakor, nem tudnak elfogulatlanul igazságot tenni, bár a gyermekek sokszor tőlük várják a puskaporos helyzetek megoldását. Mit tegyen a szülő, amikor a gyermekei egymásnak esnek? Hogyan kerülhetjük el a testvérféltékenységet, és egyáltalán el kell-e kerülnünk? Most minderre választ kaphatsz. CsaládOrigoMeghan hercegné az otthona helyett kórházban szülhethttp://www.life.hu/csalad/20190506-meghan-hercegne-az-otthona-helyett-korhazban-szulhet.htmlA hírek szerint Meghan hercegné kívánsága az volt, hogy otthonában hozhassa világra első gyermekét. Úgy tudni, április végén lett volna az időpont, ám a kicsi érkezéséről még mindig nem szólnak a hírek. A jelek szerint mégis kórházban kell szülnie. Család--Szinetár Dóra megható posztban köszöntötte gyermekeit anyák napján – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190506-szinetar-dora-meghato-posztban-koszontotte-gyermekeit-anyak-napjan-foto.htmlSzinetár Dóra anyák napján gyerekeinek is köszönetet mondott, szerinte a legcsodásabb dolog édesanyának lenni. Család--A határtalan gyermeki szeretet sem véd meg attól, hogy rossz anya légyhttp://www.life.hu/csalad/20190501-a-hatartalan-gyermeki-szeretet-sem-ved-meg-attol-hogy-rossz-anya-legy.htmlMitől jó egy anya? Ha gyermekkorunkban elestünk, egyből szaladt, hogy egy gyógypuszival enyhítse a fájdalmunk? Netán reggelente picivel korábban kelt, hogy frissen készíthesse el az iskolai tízórainkat? Sosem volt fáradt délutánonként együtt tanulni velünk a minket hidegen hagyó verset? Nem. Egy anya nem ezektől válik „jóvá”. CsaládOrigoMegszületett Sarka Kata harmadik gyereke: anyák napján jelentette be http://www.life.hu/csalad/20190505-megszuletett-sarka-kata-harmadik-gyerekeanyak-napjan-jelentette-be.htmlAz év egyik legszebb napján, anyák napján jelentette be a hírt Sarka Kata: megszületett a harmadik gyereke is. CsaládOrigoKatalin hercegné a negyedik baba érkezésére készülhttp://www.life.hu/csalad/20190504-katalin-hercegne-a-negyedik-baba-erkezesere-keszul.htmlAhogy Erzsébet királynő, Katalin is hamarosan négygyermekes anyává válhat – írja a Daily Mail. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.