Hamarosan megszülethet Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke

Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein -
Születés Meghan Markle Meghan hercegné szülés kórház Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Októberben jelentették be, hogy Meghan hercegné és Harry herceg első gyermekét várja. A szülés pontos időpontját eltitkolták, ám most a hírek arról szóltak, már úton van a hercegi csemete.

A brit királyi család rajongói hetek óta találgatják, hogy mikor születik majd meg Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke. A hercegi pár ugyanis Vilmos hercegtől és Katalin hercegnétől eltérően nem közöl részleteket közvetlen a születés előtt és után.

A Buckingham-palota azonban most közölte a CNN-nel, hogy Sussex hercegnéjénél megindult a szülés, hamarosan világra hozza első gyermekét. Harry herceg természetesen felesége mellett van a kórházban.

Meghan hercegné bevonult a kórházba, hamarosan érkezik a baba Forrás: Samir Hussein/WireImage/2019 Samir Hussein/Samir Hussein

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.