Kis Grófo különleges dolgot árult el újszülött kislányáról

Kis Grófo kislány újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Kis Grófo harmadik gyermeke, kislányáról büszkén mesélt az apuka. Még egy igazán különleges dolgot is elárult róla.

Megszületett Kis Grófo harmadik gyermeke. A kislány az anyukája után a Tünde nevet kapta, a bulibáró pedig elárult néhány részletet a születéséről.

Kis Grófo különleges dolgot árult el újszülött kislányáról Forrás: Tv2

„Nagyon nagy öröm számomra, a párom számára, a család számára, hiszen két fiúgyermek után egy kislányt szerettünk volna, a Jóisten meghallgatta a kérésünket, és egészségesen a világra jött a lányunk. Gyönyörű fekete hullámos haja van. Nekem fürtös göndör hajam volt gyerekként, bízom benne, hogy a kis göndör hajat azért örökli" – árulta el Grófo. Ő nem volt bent a szülésnél, édesanyja segített a feleségének.

Én meghallottam, amikor a pici felsírt, tudtam, hogy ez az enyém, ő az.

„Az ő beceneve Brilliana. Számunkra ő egy kis ékszerdarab"

Kerti partira fel! Mutatjuk a legjobb grillpácokat, amelyektől a vendégek mind a tíz ujjukat meg fogják nyalnihttp://www.life.hu/csalad/20190430-kerti-partira-fel-mutatjuk-a-legjobb-hus-grillpacokat.htmlA grillpácok elkészítése csak pár percet vesz igénybe, de hidd el, hogy sokkal porhanyósabb és ízletesebb sült húsokat készíthetsz velük. A következőkben mutatunk csirkére, sertésre, marhára és halra is különleges pácokat, amelyekkel garantáltan sikered lesz a kerti grillpartin. CsaládOrigoElőször posztolt fotót a kisfiáról Liluhttp://www.life.hu/csalad/20190508-eloszor-posztolt-fotot-kisfiarol-lilu.htmlLilu most először mutatott fotót a pár hete született kisfiáról. CsaládOrigoMeghan hercegné luxuskörülmények között hozta világra gyermekét – fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190507-meghan-hercegne-luxuskorulmenyek-kozott-hozta-vilagra-gyermeket-fotok.htmlHúszezer fontot, azaz több mitn 7 és fél millió forintot fizetett Harry herceg és Meghan hercegné azért, hogy a legnyugodtabb és legkényelmesebb környezetben születhessen meg a gyermekük. Íme a fotók arról, hol jött világ az újabb hercegi csemete. Család--Tóth Gabi ropival és sajttal csillapítja éhségét a várandósság első heteibenhttp://www.life.hu/csalad/20190507-toth-gabi-ropival-es-sajttal-csillapitja-ehseget-a-varandossag-elso-heteiben.htmlNemrégiben jelentette be Tóth Gabi énekesnő, hogy várandós. Ő és vőlegénye, Krausz Gábor is nagyon boldogok. Most bepillantást engedett közösségi oldalán a várandós életének mindennapjaiba. CsaládOrigoEva Longoria friss fotókon mutatta meg kisfiáthttp://www.life.hu/csalad/20190507-eva-longoria-friss-fotokon-mutatta-meg-kisfiat.htmlJúniusban lesz egyéves Eva Longoria kisfia. A színésznő most friss fotón mutatta meg a csöppséget, Santiagót. Család--Harry herceg megszólalt kisfia születése utánhttp://www.life.hu/csalad/20190506-harry-herceg-megszolalt-kisfia-szuletese-utan-apas-szules-volt.htmlA kora reggeli órákban, fél hat előtt 4 perccel született meg Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke. A kisfiú születése után a büszke édesapa megszólalt a médiának. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.