Istenes Bence és Csobot Adél megmutatták második gyermeküket, Ádint

Forrás: instagram -
fotó Csobot Adél Istenes Ádin Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél és Istenes Bence sokat vártak második gyermekük megmutatásával, de végre láthatjuk a 8 hónapos Ádint is.

Csobot Adél és Istenes Bence eddig nem mutatták meg második kisfiukat, de most végre láthatjuk a 8 hónapos Ádint is. Emellett a pár a családi életéről is mesélt.

Istenes Bence és Csobot Adél Forrás: instagram

„Bence olykor átváltozik gyerekké. Néha olyan, mintha három fiam lenne, de ugyanakkor az is ő, aki kézben tartja a dolgokat, ha kell, helyettem is. A kimerültség miatt szokott elfogyni a türelmem, de olyankor is egymás támaszai vagyunk” – árulta el Adél. Bence pedig arról beszélt, néha vágynak a gondtalan életre, de tudják, hogy sokkal értékesebb az, amijük van.

Előfordul, hogy vágyunk rá, hogy kötöttségek nélkül éljünk, de ez az időszak nem erről szól,

Szidás helyett dicsérj és figyelj! – Így növelheted a gyermeked önbizalmáthttp://www.life.hu/csalad/20190508-szidas-helyett-dicserj-es-figyelj-igy-novelheted-gyermeked-onbizalmat.htmlA gyermekünknek nem kell tökéletesnek lennie. Ha kellően elfogultak vagyunk, úgyis annak fogjuk látni. És ez így helyénvaló. Ha ugyanis a gyermek tudja és érzi, hogy feltétel nélkül szeretjük, minden adott lesz ahhoz, hogy egészséges énképe alakuljon ki. Ha pedig bízik önmagában, a képességeiben és a világ kiszámíthatóságában, kellő önbizalma lesz ahhoz, hogy helyt álljon a nagybetűs életben. CsaládOrigoSarka Kata harmadik gyermeke kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20190510-sarka-kata-harmadik-gyermeke-kisfiu.htmlSarka Kata titokban hozta világra harmadik gyermekét, akiről egyelőre semmilyen információt nem közölt. Néhány titok azonban mégis kiderült. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoRetró fotók a szülő-gyermek kapcsolatról: a túlféltésnek nyoma sem volthttp://www.life.hu/csalad/20190509-retro-fotok-a-szulogyermek-kapcsolatrol-a-tulfeltesnek-nyoma-sem-volt.htmlBiztos te is találkoztál már olyan szülővel, aki legszívesebben védőfóliába csavarná a gyermekét, hogy semmi baja ne eshessen. Néhány évtizeddel ezelőtt mintha nyoma sem lett volna ennek a mentalitásnak. Fotógalériánkba olyan képeket gyűjtöttünk, amelyek meghökkentik a mai fiatal szülőket. CsaládOrigoAmy Schumer tündéri fotóval jelentette be újszülött kisfia nevéthttp://www.life.hu/csalad/20190508-amy-schumer-tunderi-fotoval-jelentette-be-ujszulott-kisfia-nevet.htmlA napokban született meg Amy Schumer színésznő első gyermeke. Most azt is elárulta, hogy mi lett a neve. Család--Karsai Zita gyermeket szeretnehttp://www.life.hu/csalad/20190508-karsai-zita-tancos-gyermeket-szeretne.htmlKarsai Zita elárulta, 40 évesen úgy érzi, lassan eljön az ideje annak, hogy édesanya legyen. CsaládOrigoHarry herceg és Meghan hercegné megmutatták gyermekükethttp://www.life.hu/csalad/20190508-harry-herceg-es-meghan-hercegne-megmutattak-gyermekuket.htmlHétfőn született meg Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, akinek neve még titok. A hercegi pár azonban most megmutatta a csöppséget. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.