Kiderült, hogy Meghan Markle a macskája után nevezte el gyermekét

Forrás: MTI/AP/Pool/Dominic Lipinski -
Meghan Markle macska Archie Harrison Mountbatten-Windsor Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle ismerősei fedték fel, hogy miért az Archie nevet kapta a hercegné és Harry kisfia.

Archie Harrison Mountbatten-Windsornak hívják Harry herceg és felesége, Meghan hercegné hétfőn született fiát, most pedig az is kiderült, hogy miért így nevezték el a gyermeket. Meghan egykori ismerősei tudni vélik ugyanis, hogyan esett erre a névre a választásuk.

Harry és Meghan a gyermekükkel Forrás: MTI/AP/Pool/Dominic Lipinski

Kiderült, hogy Meghan egykori macskáját is Archie-nak hívták, a hercegné pedig egyszerűen imádta az állatot, nagyon sokat beszélt a barátainak is a cicáról. „Archie nagyon fontos tagja volt a családnak, Meghan imádott vele játszani” – idézi a barátot a The Sun.

Szidás helyett dicsérj és figyelj! – Így növelheted a gyermeked önbizalmáthttp://www.life.hu/csalad/20190508-szidas-helyett-dicserj-es-figyelj-igy-novelheted-gyermeked-onbizalmat.htmlA gyermekünknek nem kell tökéletesnek lennie. Ha kellően elfogultak vagyunk, úgyis annak fogjuk látni. És ez így helyénvaló. Ha ugyanis a gyermek tudja és érzi, hogy feltétel nélkül szeretjük, minden adott lesz ahhoz, hogy egészséges énképe alakuljon ki. Ha pedig bízik önmagában, a képességeiben és a világ kiszámíthatóságában, kellő önbizalma lesz ahhoz, hogy helyt álljon a nagybetűs életben. CsaládOrigoSarka Kata harmadik gyermeke kisfiúhttp://www.life.hu/csalad/20190510-sarka-kata-harmadik-gyermeke-kisfiu.htmlSarka Kata titokban hozta világra harmadik gyermekét, akiről egyelőre semmilyen információt nem közölt. Néhány titok azonban mégis kiderült. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoRetró fotók a szülő-gyermek kapcsolatról: a túlféltésnek nyoma sem volthttp://www.life.hu/csalad/20190509-retro-fotok-a-szulogyermek-kapcsolatrol-a-tulfeltesnek-nyoma-sem-volt.htmlBiztos te is találkoztál már olyan szülővel, aki legszívesebben védőfóliába csavarná a gyermekét, hogy semmi baja ne eshessen. Néhány évtizeddel ezelőtt mintha nyoma sem lett volna ennek a mentalitásnak. Fotógalériánkba olyan képeket gyűjtöttünk, amelyek meghökkentik a mai fiatal szülőket. CsaládOrigoVálás, I. rész - Gyermekelhelyezés, avagy a szülői felügyeleti jog szabályozásahttp://www.life.hu/csalad/20190502-valas-i-resz-gyermekelhelyezes-avagy-a-szuloi-felugyeleti-jog-szabalyozasa.htmlEgy olyan házasság felbontása, ahol közös gyermek van, jóval többről szól, mint a vagyoni kérdések rendezése. A szép válásra való törekvés ebben az esetben elengedhetetlen, hiszen a gyermek(ek) traumatizálása elkerülhetetlen, de a mértékét minimálisra lehet csökkenteni. Azt, hogy milyen lehetőségek állnak fent a gyermek elhelyezését illetően, és mi jellemzi ezeket, dr. Knecht-Gothárd Kinga ügyvéd és mediátor tárja elénk. CsaládOrigoAmy Schumer tündéri fotóval jelentette be újszülött kisfia nevéthttp://www.life.hu/csalad/20190508-amy-schumer-tunderi-fotoval-jelentette-be-ujszulott-kisfia-nevet.htmlA napokban született meg Amy Schumer színésznő első gyermeke. Most azt is elárulta, hogy mi lett a neve. Család--Kis Grófo különleges dolgot árult el újszülött kislányárólhttp://www.life.hu/csalad/20190508-kis-grofo-kulonleges-dolgot-arult-el-ujszulott-kislanyarol.htmlMegszületett Kis Grófo harmadik gyermeke, kislányáról büszkén mesélt az apuka. Még egy igazán különleges dolgot is elárult róla. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.