Károly és Kamilla, de Vilmos és Katalin sem látogatta még meg Harryék gyermekét

Forrás: MTI/EPA/Neil Hall -
látogatás Meghan Markle Károly herceg Meghan hercegné család Katalin hercegné Vilmos herceg Kamilla hercegné újszülött Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn kora reggel született meg Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke, az ifjú Archie. A büszke nagypapa, Károly herceg és felesége, Kamilla hercegné, de Vilmos és Katalin sem látogatta még meg a család új tagját. 

Vilmos herceg a minap egy nyilvános megjelenésükkor azt nyilatkozta, hogy feleségével, Katalin hercegnével alig várják, hogy meglátogassák Harry és Meghan gyermekét, aki hétfőn kora reggel született.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a testvéremet is azok csoportjában üdvözölhetem, akik teljesen lemondanak az alvásról, azaz szülő lett” – viccelődött Vilmos herceg. Ennek ellenére a The Sun cikke szerint még mindig nem látogatták meg az ifjú Archie-t.

Károly herceg még nem látogatta meg unokáját Forrás: MTI/Kátai Edit

Károly herceg és Kamilla hercegné az elmúlt napokat Németországban töltötték, most tértek vissza Angliába. A legtöbben úgy gondolták, hogy azonnal Frogmore Cottage-ba sietnek majd, de nem így történt.

A palota szóvivője azt mondta, hogy jövő héten mind a négyen meglátogatják majd Harry és Meghan gyermekét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.