színésznő család gyermek Norman Reedus Diane Kruger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészpárnak, Diane Krugernek és Norman Reedusnak nemrégiben született meg az első gyermeke. A nyilvánosságnak eddig nem mutatták meg a kicsit, ám most egy csodás fotó erejéig kivételt tettek. 

Tavalyi vörös szőnyeges eseményeken tűnt fel többeknek, hogy Diane Kruger színésznő nem fogyaszt alkoholt és az alakját elfedő ruhákban pózol. Ezután már tudni lehetett, hogy Norman Reedus színésszel gyermeket várnak.

Miután a kicsi megszületett, nem mutatták meg a nyilvánosságnak. Most azonban egy fotó erejéig kivételt tettek. A kis csöppség édesanyjával szemléli a tengerparti naplementét. Igaz, csak hátulról láthatjuk őket, mégis csodás a fotó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I love you forever I’ll like you for always As long as I’m living My baby you will be ♥️

Diane Kruger (@dianekruger) által megosztott bejegyzés,

Károly és Kamilla, de Vilmos és Katalin sem látogatta még meg Harryék gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20190511-karoly-es-kamilla-de-vilmos-es-katalin-sem-latogatta-meg-meg-harryek-gyermeket.htmlHétfőn kora reggel született meg Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke, az ifjú Archie. A büszke nagypapa, Károly herceg és felesége, Kamilla hercegné, de Vilmos és Katalin sem látogatta még meg a család új tagját. Család--Harry herceg édesanyja, Diana elvesztéséről beszélt Hollandiábanhttp://www.life.hu/csalad/20190511-harry-herceg-edesanyja-diana-elveszteserol-beszelt-hollandiaban.htmlFia születése után nem sokkal Hágába utazott Harry herceg azért, hogy elindítsa a 2020-as Invictus Games egyéves visszaszámlálását. Itt arról is beszélt egy veterán katonával, hogy új célt adott neki fia születése és arról is, miben változtatta meg az életét édesanyja elvesztése. Család--Retró fotók a szülő-gyermek kapcsolatról: a túlféltésnek nyoma sem volthttp://www.life.hu/csalad/20190509-retro-fotok-a-szulogyermek-kapcsolatrol-a-tulfeltesnek-nyoma-sem-volt.htmlBiztos te is találkoztál már olyan szülővel, aki legszívesebben védőfóliába csavarná a gyermekét, hogy semmi baja ne eshessen. Néhány évtizeddel ezelőtt mintha nyoma sem lett volna ennek a mentalitásnak. Fotógalériánkba olyan képeket gyűjtöttünk, amelyek meghökkentik a mai fiatal szülőket. CsaládOrigoAmy Schumer tündéri fotóval jelentette be újszülött kisfia nevéthttp://www.life.hu/csalad/20190508-amy-schumer-tunderi-fotoval-jelentette-be-ujszulott-kisfia-nevet.htmlA napokban született meg Amy Schumer színésznő első gyermeke. Most azt is elárulta, hogy mi lett a neve. Család--Harry herceg és Meghan hercegné megmutatták gyermekükethttp://www.life.hu/csalad/20190508-harry-herceg-es-meghan-hercegne-megmutattak-gyermekuket.htmlHétfőn született meg Harry herceg és Meghan hercegné első gyermeke, akinek neve még titok. A hercegi pár azonban most megmutatta a csöppséget. Család--Tóth Gabi ropival és sajttal csillapítja éhségét a várandósság első heteibenhttp://www.life.hu/csalad/20190507-toth-gabi-ropival-es-sajttal-csillapitja-ehseget-a-varandossag-elso-heteiben.htmlNemrégiben jelentette be Tóth Gabi énekesnő, hogy várandós. Ő és vőlegénye, Krausz Gábor is nagyon boldogok. Most bepillantást engedett közösségi oldalán a várandós életének mindennapjaiba. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.