Krausz Gábor őszintén beszélt a babavárásról

Tóth Gabi Krausz Gábor család várandós szülők gyermek terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igyekszik megteremteni Tóth Gabi körül a nyugalmat Krausz Gábor. A séf úgy érzi, csodálatos, ami velük történik, nagyon várják már a gyermek születését. 

„Mi ezt férfiként sose fogjuk felfogni, hogy milyen, amikor egy nőben egy másik test növekszik” – mondta Krausz Gábor a Mokka stábjának. A séf és szerelme, Tóth Gabi első gyermeküket várják.

De nemcsak az énekesnő tapasztal magán néhány változást, hanem a leendő édesapa is. „Nem voltam soha a türelmemről híres, de most érzem, hogy kezd ez bennem is átalakulni. Sokkal elfogadóbb, sokkal türelmesebb vagyok” – mesélte Krausz Gábor, aki mindent megtesz azért, hogy menyasszonya mindent megkapjon a várandósság alatt.

„Az ő életében a stressz mindig is előtérben volt, elég stresszes életet élt. Ezért nagyon fontos, hogy most itt, az elején a nyugalmat megteremtsem neki, illetve megteremtsük egymásnak. Úgyhogy ezen vagyok” – fogalmazott a séf. Azt is elárulta, hogy ha Gabi kér valamit, azt igyekszik azonnal teljesíteni.

„Házimunka. Én mosok, én mosogatok, takarítok, figyelek a kutyákra” – mondta Krausz Gábor, aki nem gondolta, hogy 40 éves kora előtt apa lesz. „Azt hiszem, most kezdem el felfogni, hogy ez mekkora csoda, és milyen jó lesz nekünk” – fogalmazott a leendő édesapa.

Egy friss kutatás szerint a fiatalok nem dőlnek be az influenszereknekhttp://www.life.hu/csalad/20190514-friss-kutatas-szerint-a-fiatalok-nem-dolnek-be-az-influenszereknek.htmlA mostani tizenévesek java részére és a húszas éveik elején járókra, azaz a Z generáció tagjaira jellemző az információéhség és a közösségi, valamint különböző videómegosztó oldalak rendszeres követése. Véleményükre és világnézetükre erős hatással vannak az interneten fellelhető tartalmak, tehát az előző generációktól egy kissé eltávolodva élnek. Az influenszerek esetleges káros hatásaitól azonban nagy részük védve van. CsaládOrigoJaksity Kata közös fotót posztolt gyermekeivelhttp://www.life.hu/csalad/20190515-jaksity-kata-kozos-fotot-posztolt-gyermekeivel.htmlJaksity Kata megmutatta, mekkorát nőttek a gyermekei. CsaládOrigoAz etikus nem monogám párkapcsolatok formái (18+)http://www.life.hu/csalad/20190502-az-etikus-nem-monogam-parkapcsolatok-formai.htmlA monogámia – hiába része a társadalmi normánknak – csupán egyike a sokféle kapcsolatrendszernek. A nyugati és keresztény kultúrákban a monogám párkapcsolatra vagyunk berendezkedve, ehhez igazítottuk a jogrendszerünket is, mégis rengeteg ember érzi egyfajta börtönnek. A nyitott kapcsolatoktól kezdve a poliamor életstílusig számtalan módon kapcsolódhatnak egymáshoz az emberek a szó intimebb és behatóbb értelmében. Tegyünk rendet a fejekben! CsaládOrigoKiderült, mi volt II. Erzsébet királynő kívánsága az esküvője napjánhttp://www.life.hu/csalad/20190514-kiderult-mi-volt-ii-erzsebet-kiralyno-kivansaga-az-eskuvoje-napjan.htmlHetvenkét évvel ezelőtt kötötte össze életét II. Erzsébet királynő és férje, Fülöp herceg. Most az is kiderült, hogy mi volt a kívánsága az akkor még hercegnői rangot viselő Erzsébetnek. Család--Földes Eszter elárulta, megterhelte kapcsolatukat a kisgyermekük érkezésehttp://www.life.hu/csalad/20190514-foldes-eszter-elarulta-megterhelte-kapcsolatukat-a-kisgyermekuk-erkezese.htmlFöldes Eszter 11 hónappal ezelőtt vált édesanyává, a színésznő most arról mesélt, mennyire változtatta meg az életüket gyermekük érkezése. CsaládOrigoHarry herceg egy közeli barátjáról kaphatta a nevét a kis Archiehttp://www.life.hu/csalad/20190514-harry-herceg-egy-kozeli-baratjarol-kaphatta-a-nevet-a-kis-archie.htmlSokan találgatták már, hogy honnan kaphatta a nevét Harry herceg és Meghan hercegné újszülött gyermeke. Most úgy tűnik, hogy megoldódni látszik a rejtély. Egy olyan személy állhat a névválasztás mögött, aki nagyon sokat jelent Harrynek. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.