Jennifer Aniston a hírek szerint örökbe fogadná testvére gyermekeit

Forrás: Getty Images/Albert L. Ortega -
anyaság örökbefogadás család gyermek Jennifer Aniston testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben vált el Jennifer Aniston a férjétől, Justin Theroux-tól. Azt rebesgetik, hogy a színésznő szeretne édesanya lenni, lehet, hogy örökbe fogadja a testvére gyermekeit. 

"Nem titok, hogy Jen mindig szeretett volna gyereket" – mesélte egy bennfentes a Woman's Day magazinnak. A cikket a Gossipcop szemlézte. A bennfentes elárulta, hogy bár kevesen tudják, Jennifer Anistonnak van egy testvére, Alexander John Aniston, akinek van egy 4 és egy 3 éves gyermeke.

A férfi nem tartja a kapcsolatot a családjával, zűrös életet él, így a kicsit az anyjuk neveli. A bennfentes szerint Aniston azt fontolgatja, hogy örökbe fogadja a két gyermeket. "Nem akarja helyettesíteni az anyjukat. Nem szeretne többet, mint egy második anyuka lenni" – mondta az Anistonhoz közel álló személy.

Jennifer Aniston örökbe fogadná testvére gyermekeit Forrás: Getty Images/Albert L. Ortega

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.