Antal Timi készül az anyaságra: nem fél a szülési fájdalomtól

Antal Timi szülés fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Antal Timi hamarosan édesanya lesz, és már nagyon készül erre az új szerepre. Elárulta, nem fél a szülési fájdalomtól, más parái vannak.

Antal Timi és párja, Gergő életük legizgalmasabb időszakára, a szülőségre készülnek. Már nem kell sokat várniuk, hogy megszülessen első közös gyermekük, Emma, de addig még bőven van mit elintézni. A gyerekszoba berendezését a napokban fogják beszerezni, a festésre azonban csak később kerül majd sor. Timi arról is beszélt, milyen félelmei vannak a szüléssel kapcsolatban.

Antal Timi és párja Forrás: Antal Tímea / Instagram
Kérlek, anya, legalább ma ne igyál! – Szomorú gyereknapi kívánságokhttp://www.life.hu/csalad/20190521-kerlek-anya-legalabb-ma-ne-igyal-szomoru-gyereknapi-kivansagok.htmlA gyereknap a kicsikről szól. Lessük minden kívánságukat: van, aki szuper programot kap a szüleitől, van, aki játékot, de a legfontosabb és legértékesebb mégis az, amikor osztatlan figyelemmel és minőségi együtt töltött idővel ajándékozzuk meg gyermekeinket. Ám sajnos nem mindenkinek jut / jutott felhőtlen gyerekkor. CsaládOrigoGazdag Tibor véletlenül egy idegen nő szülésére ment be feleségéé helyetthttp://www.life.hu/csalad/20190522-gazdag-tibor-veletlenul-egy-idegen-no-szulesere-ment-be-felesegee-helyett.htmlGazdag Tibor legkisebb gyermekének születéséről mesélt: apás szülést terveztek, ám ő eltévesztette a szobát... CsaládOrigoAnyatejből csinált palacsintát Mádai Vivien - Videóhttp://www.life.hu/csalad/20190522-anyatejbol-csinalt-palacsintat-madai-vivien.htmlMádai Vivien vendégeivel az anyatej különböző felhasználási módjairól beszélgettek, és egyet be is mutattak: palacsinta készült belőle. CsaládOrigoGyörgy herceg elmondta a véleményét az édesanyja tervezte kertrőlhttp://www.life.hu/csalad/20190522-gyorgy-herceg-elmondta-a-velemenyet-az-edesanyja-tervezte-kertrol.htmlA családokat veszi célba a Katalin hercegné által tervezett „Vissza a természetbe!” elnevezésű kert, amely hamarosan a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit. A kertet először saját gyermekei tesztelték, a kis György herceg pedig el is mondta a véleményét. Család--Curtis felesége, Kriszti meztelen babapocakot villantott – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190522-curtis-felesege-kriszti-meztelen-babapocakot-villantott.htmlMegmutatta kerekedő pocakját Curtis várandós felesége, Kriszti. CsaládOrigoOrszágok, ahol az állatvédelem nem csupán papíron létezikhttp://www.life.hu/csalad/20190520-orszagok-ahol-az-allatvedelem-nem-csupan-papiron-letezik.htmlAz állatvédelmi törvények sokat elmondanak az adott országról. Magyarországon is folyamatosan szigorítanak a jogszabályokon, hogy a háziállatok méltóságteljesebb és biztonságosabb életet élhessenek. Vannak olyan országok, ahol már-már meglepően komoly büntetésekkel és rendeletekkel próbálják megfékezni az állatkínzást és az elhanyagolást. A Bored Panda által összegyűjtöttek közül válogattunk. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.