Anyatejből csinált palacsintát Mádai Vivien – videó

palacsinta Mokka anyatej Mádai Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mádai Vivien vendégeivel az anyatej különböző felhasználási módjairól beszélgettek, és egyet be is mutattak: palacsinta készült belőle. 

Az anyatejet a kisbaba táplálásán kívül számos dologra használják mostanában, a Mokkában bemutattak ezek közül egyet. Mádai Vivien élő adásban készített palacsintát belőle. Vendégeivel, Voksán Virággal és Erdei Lilla dietetikussal sütögettek, és Vivi még azt is bevállalta, hogy megkóstolja az elkészült palacsintát. Szerinte ugyanolyan, mint a normális tejből készült.

Az anyukák megőrülnek az anyatejből készült ékszerekért

Az édesanyák egyfajta édes mániával gyűjtik gyermekük első levágott hajtincsét, kihulló tejfogait, első rugdalózóját, kedvenc alvókáját, kézlenyomatát stb. Minden kellemes emléknek minősül, melyeket hónapokkal, évekkel később elővéve újból átélhetik azokat a csodás pillanatokat. De sokan az anyatejet is kincsként szeretnék megőrizni, ezért ékszert készíttetnek belőle. Bár elsőre bizarrul hangzik, mégis abszolút egyedi és megismételhetetlen dologról van szó. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.