Gazdag Tibor véletlenül egy idegen nő szülésére ment be a feleségéé helyett

Forrás: TV2/Pénzt vagy éveket! -
Pénzt vagy éveket! szülés Gazdag Tibor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gazdag Tibor legkisebb gyermekének születéséről mesélt: apás szülést terveztek, ám ő eltévesztette a szobát...

Gazdag Tibor a Pénzt vagy éveket! című műsorban számolt be kisebbik gyermeke születéséről, ami számára nagyon kalandos élmény volt, ugyanis véletlenül egy másik nő szülésére ment be.

Gazdag Tibor véletlenül egy idegen nő szülésére ment be a feleségéé helyett Forrás: TV2/Pénzt vagy éveket!

El kellett mennem színházba, próbáltam, utána rohantam be a kórházba, egyből a szülészetre.

Kérlek, anya, legalább ma ne igyál! – Szomorú gyereknapi kívánságokhttp://www.life.hu/csalad/20190521-kerlek-anya-legalabb-ma-ne-igyal-szomoru-gyereknapi-kivansagok.htmlA gyereknap a kicsikről szól. Lessük minden kívánságukat: van, aki szuper programot kap a szüleitől, van, aki játékot, de a legfontosabb és legértékesebb mégis az, amikor osztatlan figyelemmel és minőségi együtt töltött idővel ajándékozzuk meg gyermekeinket. Ám sajnos nem mindenkinek jut / jutott felhőtlen gyerekkor. CsaládOrigoGyörgy herceg elmondta a véleményét az édesanyja tervezte kertrőlhttp://www.life.hu/csalad/20190522-gyorgy-herceg-elmondta-a-velemenyet-az-edesanyja-tervezte-kertrol.htmlA családokat veszi célba a Katalin hercegné által tervezett „Vissza a természetbe!” elnevezésű kert, amely hamarosan a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit. A kertet először saját gyermekei tesztelték, a kis György herceg pedig el is mondta a véleményét. Család--Curtis felesége, Kriszti meztelen babapocakot villantott – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190522-curtis-felesege-kriszti-meztelen-babapocakot-villantott.htmlMegmutatta kerekedő pocakját Curtis várandós felesége, Kriszti. CsaládOrigoOrszágok, ahol az állatvédelem nem csupán papíron létezikhttp://www.life.hu/csalad/20190520-orszagok-ahol-az-allatvedelem-nem-csupan-papiron-letezik.htmlAz állatvédelmi törvények sokat elmondanak az adott országról. Magyarországon is folyamatosan szigorítanak a jogszabályokon, hogy a háziállatok méltóságteljesebb és biztonságosabb életet élhessenek. Vannak olyan országok, ahol már-már meglepően komoly büntetésekkel és rendeletekkel próbálják megfékezni az állatkínzást és az elhanyagolást. A Bored Panda által összegyűjtöttek közül válogattunk. CsaládOrigoGörög Zita most először edzett a családjávalhttp://www.life.hu/csalad/20190521-gorog-zita-most-eloszor-edzett-a-csaladjaval.htmlGörög Zita nyolc hónappal ezelőtt hozta világra kisfiát. Most megosztotta rajongóival, hogy újra edzeni kezdett, ráadásul családi körben. Család--Amy Schumert első gyermekével fotózták a paparazzókhttp://www.life.hu/csalad/20190521-amy-schumert-elso-gyermekevel-fotoztak-a-paparazzik.htmlAmy Schumer nemrégiben hozta világra első gyermekét. Néhány fotót Instagram-oldalán is mutatott róla, most pedig a lesifotósok kapták lencsevégre séta közben. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.