királyi család vélemény Lajos herceg család Katalin hercegné Vilmos herceg kert Sarolta hercegnő György herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családokat veszi célba a Katalin hercegné által tervezett „Vissza a természetbe!” elnevezésű kert, amely hamarosan a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit. A kertet először saját gyermekei tesztelték, a kis György herceg pedig el is mondta a véleményét. 

Egy csodás kertet tervezett és adott át Katalin hercegné. A létesítmény a családoknak készült „Vissza a természetbe!” felhívással. A kert a Chelsea Garden Show-n nyitja majd meg kapuit, ám még előtte letesztelhették Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekei – írja a Vogue magazin.

A kis György herceg pedig hintázás közben el is mondta véleményét édesanyja munkájáról. „Hány pontot adnál egy tízes skálán, ahol a tíz a legjobb?” – kérdezte fiát Vilmos herceg.

„Húszat” – válaszolta György herceg.

„Húszat a tízből? Azt hiszem, anyu jó munkát végzett” – nevetett Vilmos.

Kérlek, anya, legalább ma ne igyál! – Szomorú gyereknapi kívánságokhttp://www.life.hu/csalad/20190521-kerlek-anya-legalabb-ma-ne-igyal-szomoru-gyereknapi-kivansagok.htmlA gyereknap a kicsikről szól. Lessük minden kívánságukat: van, aki szuper programot kap a szüleitől, van, aki játékot, de a legfontosabb és legértékesebb mégis az, amikor osztatlan figyelemmel és minőségi együtt töltött idővel ajándékozzuk meg gyermekeinket. Ám sajnos nem mindenkinek jut / jutott felhőtlen gyerekkor. CsaládOrigoCurtis felesége, Kriszti meztelen babapocakot villantott – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190522-curtis-felesege-kriszti-meztelen-babapocakot-villantott.htmlMegmutatta kerekedő pocakját Curtis várandós felesége, Kriszti. CsaládOrigoOrszágok, ahol az állatvédelem nem csupán papíron létezikhttp://www.life.hu/csalad/20190520-orszagok-ahol-az-allatvedelem-nem-csupan-papiron-letezik.htmlAz állatvédelmi törvények sokat elmondanak az adott országról. Magyarországon is folyamatosan szigorítanak a jogszabályokon, hogy a háziállatok méltóságteljesebb és biztonságosabb életet élhessenek. Vannak olyan országok, ahol már-már meglepően komoly büntetésekkel és rendeletekkel próbálják megfékezni az állatkínzást és az elhanyagolást. A Bored Panda által összegyűjtöttek közül válogattunk. CsaládOrigoGörög Zita most először edzett a családjávalhttp://www.life.hu/csalad/20190521-gorog-zita-most-eloszor-edzett-a-csaladjaval.htmlGörög Zita nyolc hónappal ezelőtt hozta világra kisfiát. Most megosztotta rajongóival, hogy újra edzeni kezdett, ráadásul családi körben. Család--Amy Schumert első gyermekével fotózták a paparazzókhttp://www.life.hu/csalad/20190521-amy-schumert-elso-gyermekevel-fotoztak-a-paparazzik.htmlAmy Schumer nemrégiben hozta világra első gyermekét. Néhány fotót Instagram-oldalán is mutatott róla, most pedig a lesifotósok kapták lencsevégre séta közben. Család--Kulcsár Edina kisfia, Medox nagyon rossz alvó volt – ez volt a bajhttp://www.life.hu/csalad/20190521-kulcsar-edina-kisfia-medox-nagyon-rossz-alvo-volt-ez-volt-a-baj.htmlKulcsár Edina és Csuti imádják a gyermeküket, de Medox nem hagyta aludni a szüleit éjszaka, ami komoly nehézséget okozott. Rájöttek azonban a megoldásra: ez volt a baj. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.