Down-szindrómás kislányával fotózták Balla Esztert

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
kislány Balla Eszter Down-szindróma gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Balla Esztert Down-szindrómás kislányával, Emmával fotózták.

Balla Eszter három gyönyörű gyermek büszke anyukája: Emma 11 éves, Adél 5, Pál pedig 3 esztendős. A színésznő a gyermeknevelés mellett a munkájára is tud koncentrálni, játszik színdarabokban, és szerepelt Dobó Kata filmjében, a Kölcsönlakásban is.

A sztáranyukát most a Nők Lapja címlapjára fotózták a nagyobbik lányával, aki Down-szindrómája miatt sajátos nevelést igényel.

7 látszólag ártalmatlan dolog, ami komoly veszélyt jelenthet a kisgyerekekrehttp://www.life.hu/csalad/20190522-7-latszolag-artalmatlan-dolog-ami-komoly-veszelyt-jelenthet-a-kisgyerekekre.htmlTermészetesen azt minden szülő tudja, hogy a háztartási tisztítószereket, gyógyszereket olyan helyen kell tárolni, ahol a gyerekek nem érhetik el őket. Ám ezeken túl is sok olyan hétköznapi tárgy van egy lakásban, ami bizony akár életveszélybe is sodorhatja a piciket. CsaládOrigoKacatok helyett ajándékozz jövőt a gyermekednekhttp://www.life.hu/csalad/20190522-kacatok-helyett-ajandekozz-jovot-gyermekednek-gyermeknap-kornyezettudatosan.htmlKözeleg a gyereknap. A fogyasztói társadalom és a nyugati civilizáció egyaránt azt sulykolja belénk, hogy csak akkor vagyunk jó szülők, ha temérdek ajándékkal – egész pontosan játékkal és tárgyakkal – halmozzuk el a szemünk fényét. Ha gyermekünk boldogsága valóban fontos számunkra, érdemes azonban egy kicsit tovább látnunk az orrunk hegyénél. CsaládOrigoWeisz Fanni természetes úton szeretne teherbe esni, nem gondolkodik a lombikprogramonhttp://www.life.hu/csalad/20190523-weisz-fanni-termeszetes-uton-szeretne-teherbe-esni-nem-gondolkodik-a-lombikprogramon.htmlWeisz Fanni elárulta, pajzsmirigyproblémái ellenére is minden esélye megvan arra, hogy természetes úton essen teherbe és nem lesz szüksége lombikprogramra. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoAnyatejből csinált palacsintát Mádai Vivien – videóhttp://www.life.hu/csalad/20190522-anyatejbol-csinalt-palacsintat-madai-vivien.htmlMádai Vivien vendégeivel az anyatej különböző felhasználási módjairól beszélgettek, és egyet be is mutattak: palacsinta készült belőle. CsaládOrigoGazdag Tibor véletlenül egy idegen nő szülésére ment be a feleségéé helyetthttp://www.life.hu/csalad/20190522-gazdag-tibor-veletlenul-egy-idegen-no-szulesere-ment-be-felesegee-helyett.htmlGazdag Tibor legkisebb gyermekének születéséről mesélt: apás szülést terveztek, ám ő eltévesztette a szobát... CsaládOrigoCurtis felesége, Kriszti meztelen babapocakot villantott – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190522-curtis-felesege-kriszti-meztelen-babapocakot-villantott.htmlMegmutatta kerekedő pocakját Curtis várandós felesége, Kriszti. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.