Kamarás Iván megmutatta a fiait: kész férfiak lettek

fotó Kamarás Iván fia család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kamarás Iván ritkán enged betekintést a magánéletébe, éppen ezért a fiait sem sokszor láttuk még. Ám ezúttal kivételt tett a színész.

Kamarás Iván 18 és 16 éves nagyfiairól mesélt, akikkel élményeket ajándékoznak egymásnak.

Már évek óta közös élményeket adnak, kérnek, kérek gyereknapra. Idén ez egy közös utazás, amit nagyon vártunk. Tizennyolc és tizenhat évesek, így lehet, hogy majd hosszú évekig nem akarnak velem utazni sehova. Mindkettőjüknek nagyon jó a humora, karakán kölykök. A nagyobbik fiam márciusban töltötte be a tizennyolcadik évét. A szülinapján közölte, hogy na, én ma felnőtt lettem, nagykorú, nem dönt helyettem senki a továbbiakban. Nem értette, hogy miért nevetünk, mert nem viccnek szánta. A táncművészetire jár, tehát a nagyszülei nyomdokaiba lép, jelen állás szerint. Játszott a Madách Színház nagy sikerű, Billy Elliot című előadásában, táncolt, énekelt. És nagyon ügyesen gitározik, már saját zenekart is alapítottak az egyik barátjával. Igor kevésbé nyitott a művészi pálya felé, bár zseniálisan kommunikál, és fantasztikus üzleti érzéke is van, nagyon életrevaló gyerek – mesélt büszkén a fiairól a Blikknek Kamarás Iván.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.