Kiderült, hogy miért nem lett Jennifer Anistonnak és Brad Pittnek gyereke

Forrás: Francois Guillot / AFP -
Brad Pitt Jennifer Aniston gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajon Brad Pittnek vagy Jennifer Anistonnak volt fontosabb a karrierje annak idején, amikor még ők voltak Hollywood álompárja, és emiatt nem lett közös gyermekük?

Jennifer Aniston és Brad Pitt Hollywood álompárjának számítottak, ezért is volt meglepő a rajongók számára, hogy házasságuk alatt nem született közös gyermekük. Akkoriban azt pletykálták, hogy a színésznő a karrierjét helyezte előtérbe, ezért nem lett babájuk, ezt azonban akkoriban Jennifer Aniston hevesen tagadta.

Ezért nem lett gyereke Jennifer Anistonnak és Brad Pittnek Forrás: Francois Guillot / AFP

Soha az életben nem mondtam, hogy nem akarok gyereket. Azok a nők inspirálnak engem a leginkább, akiknek van karrierjük és családjuk is” – mondta akkor a színésznő.

Mindig is akartam gyereket, és soha nem adnám fel ezt a karrierért,

„A baba soha nem volt prioritás nála... Ez egy elvont, távoli vágy volt, Jennek ez sokkal közelebbi volt”
mondta

A reggeli émelygés előrejelzi a születendő gyermek intelligenciájáthttp://www.life.hu/csalad/20190526-a-terhessegi-reggeli-emelyges-elorejelzi-a-szuletendo-gyermek-intelligenciajat-iq-szintjet.htmlA várandósság első harmadában a legtöbb kismama megtapasztalja a reggeli rosszullétet. Ez lehet felkelés utáni enyhe émelygés, hányás, de akár egész napon át tartó hányinger is. Egészen eddig csupán kötelező rosszként gondoltál rá? Ez most alapjaiban fog megváltozni! CsaládOrigoTündéri fotót osztott meg a kisfiáról, Kevinről Cookyhttp://www.life.hu/csalad/20190527-tunderi-fotot-osztott-meg-kisfiarol-kevinrol-cooky.htmlTündéri fotót osztott meg a kisfiáról, Kevinről Cooky. A gyermek igazi kis csibész. Család--Így csak ritkán látjuk a királyi család tagjait: meghitt családi pillanatok, gyerekkori fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190527-ime-a-kiralyi-csalad-tagjai-meghitt-csaladi-pillanatok-gyerekkori-fotok.htmlÉlete nagy részét a nyilvánosság előtt tölti a brit királyi család, ám vannak pillanatok, amikor ők is hasonlóan viselkednek, mint a hétköznapi emberek. Ezeket a momentumokat örökítik meg a családi fotók. Galériánkban olyan képeket szedtünk össze, amelyeken láthatjuk, milyen volt gyermekként Meghan hercegné, Vilmos herceg vagy épp Katalin hercegné. CsaládOrigoWeisz Fanni és Hajmásy Péter két gyermeket szeretnénekhttp://www.life.hu/csalad/20190527-weisz-fanni-es-hajmasy-peter-ket-gyermeket-szeretnenek.htmlMár készen állnak a gyermekvállalásra Weisz Fanniék: két babát szeretnének. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoKamarás Iván megmutatta a fiait: kész férfiak lettekhttp://www.life.hu/csalad/20190527-kamaras-ivan-megmutatta-fiait-kesz-ferfiak-lettek.htmlKamarás Iván ritkán enged betekintést a magánéletébe, éppen ezért a fiait sem sokszor láttuk még. Ám ezúttal kivételt tett a színész. CsaládFotó: Mudra László - OrigoEljegyzési képek, amelyekről sugárzik az egymás iránti szerelem – Fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190522-eljegyzesi-kepek-melyekbol-sugarzik-az-egymas-iranti-szerelem-fotok.htmlA jegyesség jó esetben minden pár életében felhőtlen és könnyed időszak. A házasélet kihívásaival szemben még csak az esküvő megszervezésével járó édes várakozás és némi pozitív stressz éri a feleket. Nem csoda hát, hogy mostanában igen divatossá vált eljegyzési fotók készítése, amelyekkel a boldog pár mindenkivel tudathatja, hogy hamarosan a házasság felemelő kötelékében egyesülnek. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.