Pécsi Ildikó elmondta, miért volt szomorú a születésnapja

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
vita Pécsi Ildikó ellentét család Pártos Csilla Szűcs Csaba születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben ünnepelte 79. születésnapját Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színésznő. Azt nyilatkozta, szomorúan telt az ünnep a családi ellentétek miatt. 

Hosszú ideje húzódik az ellentét Pécsi Ildikó Kossuth-díjas színésznő és volt menye, Pártos Csilla között. A hónap elején őt és Pécsi unokáját, Csabikát kilakoltatták a színésznő házából.

Kollégái, rokonok és barátok is felköszöntötték a 79 éves színésznőt, ám mégsem lehetett boldog az ünnep. "Már jó ideje nincsenek nagy családi, baráti közös ünneplések. Néhány rokonom van, akik megköszöntenek. Unokatestvéreimmel együtt nőttünk fel, és a mai napig olyan a kapcsolatunk, mint gyerekként volt" – mesélte a Blikk Rúzsnak Pécsi Ildikó.

Sztárok, Pécsi Ildikó Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Elsőszülött unokája, a 21 éves Csaba nem köszöntötte fel a színésznőt, ennek köze lehet a köztük húzódó ellentéthez. Pécsi Ildikó fiának az új kapcsolatából is született gyermeke, ő mindössze másfél éves.

"Nem köszöntöttek fel az unokák, mert nincsenek. Nagyon sajnálom, hogy így alakult, pedig én úgy érzem, hogy korábban sokat küzdöttem. Tudom, hogy az elmúlt években sokan ítélkeznek felettem úgy, hogy valójában nem is tudják, hogy mi történt az életünkkel. Rengeteg valótlanság megjelent rólam, ha ezek nem is érdekelnek, nem tesznek boldoggá" – fogalmazott Pécsi Ildikó.

Tarts önvizsgálatot! – 5 jel, hogy igazából rossz szülő vagyhttp://www.life.hu/csalad/20190526-tarts-onvizsgalatot-5-jel-hogy-igazabol-rossz-szulo-vagy.htmlA mérgező szülőkről korábban már írtunk egy igen átfogó cikket. Ám senki se gondolja, hogy mindenki gonosz szülőként kezdte a pályafutását. Sokan csupán nem vették észre, környezetükből nem érkezett visszajelzés arról, hogy mit csinálnak rosszul. A sok kis rosszból pedig könnyű átlendülni a gyermeki bántalmazás, veszélyeztetés, elhanyagolás oldalára. Te ne kövesd el ezt a hibát! CsaládOrigoÚjabb babát szeretne Vasvári Vivien és férje, Fecsóhttp://www.life.hu/csalad/20190529-ujabb-babat-szeretne-vasvari-vivien-es-ferje-fecso.htmlVasvári Vivien elárulta, hogy a férjével, Fecsóval gőzerővel dolgoznak a babaprojekten. CsaládOrigoFelnőttek, akik gyerekek akartak lenni: vicces játszótéri balesetek – galériahttp://www.life.hu/csalad/20190528-felnottek-akik-gyerekek-akartak-lenni-vicces-jatszoteri-balesetek-galeria.htmlA felnőtté válás rögös útján már te is elfelejtetted, milyen jó érzés gyereknek lenni és önfeledten bolondozni? Ezek a felnőttek megmutatták, hogy sohasem késő. Bár sokszor a tűzoltóknak kellett kiszedniük őket a játszótéri játékokból. CsaládOrigoMegnősült Siklósi Örs, az AWS énekesehttp://www.life.hu/csalad/20190528-megnosult-siklosi-ors-az-aws-enekese.htmlRengeteg lány rajong az AWS zenekar sármos énekeséért, Siklósi Örsért. Szíve azonban már foglalt, megnősült. Család--Kiderült, hogy miért nem lett Jennifer Anistonnak és Brad Pittnek gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20190528-kiderult-hogy-miert-nem-lett-jennifer-anistonnak-es-brad-pittnek-gyereke.htmlVajon Brad Pittnek vagy Jennifer Anistonnak volt fontosabb a karrierje annak idején, amikor még ők voltak Hollywood álompárja, és emiatt nem lett közös gyermekük?Család--Ördög Nóráék családja fontos mérföldkőhöz érkezetthttp://www.life.hu/csalad/20190528-ordog-noraek-csaladja-fontos-merfoldkohoz-erkezett.htmlEgy édesanyának mindig fontos pillanat, amikor gyermeke lezárja egyik életszakaszát. Így történt ez most Ördög Nóráéknál is. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.