Újabb babát szeretne Vasvári Vivien és férje, Fecsó

Forrás: Szegedi-Vasvári Vivien / Instagram -
baba terhesség Vasvári Vivien luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasvári Vivien elárulta, hogy a férjével, Fecsóval gőzerővel dolgoznak a babaprojekten.

Vasvári Vivient nagyon sokan kedvelik, de a luxusfeleségnek legalább ennyi kritizálója is akad. Ő azonban már hozzászokott ehhez, elmondása szerint már az iskolában is sokan cikizték. Büszke arra, amit elért, sokat dolgozik, és anyaként is helytáll.

Nagyon sokat dolgozom, reggeltől estig rohangálok, és közben otthon is próbálok helytállni mint feleség, anya és háziasszony. Nem esik nehezemre a takarítás vagy a főzés, egyedül a vasalást nem vállalom, mert azt utálom. Engem a szüleim így neveltek, anya tanított meg mindenre, és már akkor, gyerekként eldöntöttem, hogy én is fiatalon szeretnék édesanya lenni" – nyilatkozta a Lokálnak.

Vasvári Vivien újabb kisbabát szeretne Forrás: Szegedi-Vasvári Vivien / Instagram

Vasvári Vivien nem titkolta, férjével, Fecsóval nagyon szeretnék, ha tovább bővülne a család, és várják, hogy érkezzen a harmadik gyerkőc.

Nagyon vágyunk még egy picire, gőzerővel rajta vagyunk a babaprojekten. Nemrég Balin jártunk, ahol egy buddhista templomban meg is áldottak, hogy termékeny legyek. Én hiszek az ilyesmiben, bízom benne, hogy mihamarabb jó hírekkel szolgálhatok."

Tarts önvizsgálatot! – 5 jel, hogy igazából rossz szülő vagyhttp://www.life.hu/csalad/20190526-tarts-onvizsgalatot-5-jel-hogy-igazabol-rossz-szulo-vagy.htmlA mérgező szülőkről korábban már írtunk egy igen átfogó cikket. Ám senki se gondolja, hogy mindenki gonosz szülőként kezdte a pályafutását. Sokan csupán nem vették észre, környezetükből nem érkezett visszajelzés arról, hogy mit csinálnak rosszul. A sok kis rosszból pedig könnyű átlendülni a gyermeki bántalmazás, veszélyeztetés, elhanyagolás oldalára. Te ne kövesd el ezt a hibát! CsaládOrigoFelnőttek, akik gyerekek akartak lenni: vicces játszótéri balesetek – galériahttp://www.life.hu/csalad/20190528-felnottek-akik-gyerekek-akartak-lenni-vicces-jatszoteri-balesetek-galeria.htmlA felnőtté válás rögös útján már te is elfelejtetted, milyen jó érzés gyereknek lenni és önfeledten bolondozni? Ezek a felnőttek megmutatták, hogy sohasem késő. Bár sokszor a tűzoltóknak kellett kiszedniük őket a játszótéri játékokból. CsaládOrigoMegnősült Siklósi Örs, az AWS énekesehttp://www.life.hu/csalad/20190528-megnosult-siklosi-ors-az-aws-enekese.htmlRengeteg lány rajong az AWS zenekar sármos énekeséért, Siklósi Örsért. Szíve azonban már foglalt, megnősült. Család--Kiderült, hogy miért nem lett Jennifer Anistonnak és Brad Pittnek gyerekehttp://www.life.hu/csalad/20190528-kiderult-hogy-miert-nem-lett-jennifer-anistonnak-es-brad-pittnek-gyereke.htmlVajon Brad Pittnek vagy Jennifer Anistonnak volt fontosabb a karrierje annak idején, amikor még ők voltak Hollywood álompárja, és emiatt nem lett közös gyermekük?Család--Pásztor Erzsi megmutatta ritkán látott lányát, Henriette-thttp://www.life.hu/csalad/20190523-pasztor-erzsi-megmutatta-ritkan-latott-lanyat-henriettet.htmlNem mindig volt felhőtlen Pásztor Erzsi és lánya, Holl Henriette kapcsolata. Ám a színésznő 80. születésnapján kibékültek. Most élő adásban meséltek a kapcsolatukról. Család--7 látszólag ártalmatlan dolog, ami komoly veszélyt jelenthet a kisgyerekekrehttp://www.life.hu/csalad/20190522-7-latszolag-artalmatlan-dolog-ami-komoly-veszelyt-jelenthet-a-kisgyerekekre.htmlTermészetesen azt minden szülő tudja, hogy a háztartási tisztítószereket, gyógyszereket olyan helyen kell tárolni, ahol a gyerekek nem érhetik el őket. Ám ezeken túl is sok olyan hétköznapi tárgy van egy lakásban, ami bizony akár életveszélybe is sodorhatja a piciket. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.