Curtis és kedvese apás szülés terveznek

Forrás: Insatgram/Curtis -
Krisztike család apás szülés Curtis gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Curtis eldöntötte, mindenképp bent szeretne lenni a szülőszobán a kedvesével, Krisztikével.

Már csak néhány hét, és megszületik Curtis és Krisztike első közös gyermeke. A pár érthető módon már nagyon izgatott, alig várják, hogy kezükbe fogják a kisfiukat. A rapper nagy dologra készül, eldöntötte, mindenképp ott szeretne lenni kedvesével a szülőszobán.

Nem volt kérdés, hogy apás szülés lesz, semmi pénzért nem hagynám ki! Nagyon izgatottak vagyunk, életünk legboldogabb szakasza veszi kezdetét a fiunk születésével. Szeretnék mindenben részt venni, a születésétől kezdve a játékokon át a fürdetésig. (...) Krisztike már egy ideje mondogatja nekem, hogy nem szabad majd felülbírálnom a döntését a gyerek előtt, következetesnek kell lennünk, de én már most szerelmes vagyok a kisfiamba, biztos, hogy mindent megengedek majd neki!" – nyilatkozta Curtis a Ripostnak.

Curtis ott akar lenni a szülőszobán a kedvesével Forrás: Insatgram/Curtis
Gáspár Bea megmutatta anyukáját – Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190531-gaspar-bea-megmutatta-anyukajat.htmlKiderült, hogy az édesanyjától örökölte főzőtudományát Gáspár Bea. CsaládOrigoEgy autó ülésén hozta világra gyermekét egy amerikai anyukahttp://www.life.hu/csalad/20190530-egy-auto-ulesen-hozta-vilag-gyermeket-egy-amerikai-anyuka.htmlFérjével nem értek be időben a kórházba és az autóban szülte meg gyermekét egy amerikai nő. CsaládOrigoA nyári táborozás élmény és észrevétlen fejlesztés is egybenhttp://www.life.hu/csalad/20190531-nyari-taborok-elmeny-es-eszrevetlen-fejlesztes-egyben.htmlAmikor egy gyermek megszületik, a szülei szeretettel, babusgatással halmozzák el. Eljön azonban annak is az ideje, amikor – bár a szeretetük töretlen – el kell engedniük csemetéjük kezét, hogy érezhesse, egyedül is megállja a helyét a világban. A tapasztalatszerzéshez a nyári táborok remek lehetőséget kínálnak. CsaládOrigoA munkahelyi kiégés 5 indikátorahttp://www.life.hu/csalad/20190528-a-munkahelyi-kieges-a-burnout-szindroma-5-indikatora.htmlA munkahelyünkön életünk közel egyharmadát töltjük, így életünk ezen ágában (is) nagy a kiégés, azaz a burnout szindróma kockázata. Most megnézzük, hogy mik azok a legalapvetőbb dolgok, amelyek idáig vezethetnek. CsaládOrigoNánási Pál és Ördög Nóra első közös nyaralásukról mesélt: majdnem szakítottakhttp://www.life.hu/csalad/20190601-nanasi-pal-es-ordog-nora-elso-kozos-nyaralasukrol-meselt-majdnem-szakitottak.htmlÖrdög Nóra és Nánási Pál hazánk egyik legismertebb és legkedveltebb sztárpárosa. Nem is csoda, hiszen meglepő őszinteséggel mesélnek családi életükről, és a valóságot is szívesen megosztják, nem kozmetikázzák az életüket. Család--A cirkuszi szörnyszülött, Mary, torz külsejével tudta eltartani gyermekeithttp://www.life.hu/csalad/20190528-a-cirkuszi-szornyszulott-mary-torz-kulsejevel-tudta-eltartani-gyermekeit.htmlNem meglepő, hogy egy édesanya bármit hajlandó megtenni azért, hogy a gyermekeit biztonságban tudja. Akár még nevetség, elszörnyedés tárgyává is képes tenni magát, ha ez marad az egyetlen lehetősége. Mary Ann Bevan élete egy betegség következtében igazi tragédiává vált, ő mégis hatalmas akaraterőről tett tanúbizonyságot. Ismerd meg az egyik legfantasztikusabb anya történetét. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.