Aigner Szilárd három éve hunyt el, családja fájdalma még mindig nem enyhült

halál feleség meteorológus lány család tragédia Aigner Szilárd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem lehetett ott lánya, Lucia esküvőjén a tragikus hirtelenséggel elhunyt Aigner Szilárd. A meteorológus három évvel ezelőtt hunyta le örökre a szemét.

„Nincs nap, hogy ne jutna eszembe apa. Főleg ilyenkor, az évforduló környékén. Az én születésnapom 4-én van, apué 5-én és 6-án ment el. Ez borzalmasan nehéz időszak, nagyon rossz kombinációja az évfordulóknak” – nyilatkozta a Blikknek Aigner Szilárd kisebbik lánya, Lucia. A meteorológus három évvel ezelőtt hunyt el.

Lucia lassan egy éve ment férjhez, édesapja nem lehetett ott a szertartáson. „Nagyon szerette a férjemet, jóban is voltak. Ráadásul az esküvőnk napján – az ország meghatározó részével ellentétben – nálunk szépen sütött a nap, s én tudom, hogy azt ő küldte nekünk fentről” – mesélte a lapnak Aigner Szilárd lánya.

Három éve hunyt el Aigner Szilárd Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Nővére és közte 17 év korkülönbség van. Mint mondta: most kezdenek összeérni, gyakran beszélgetnek édesapjukról. „Tudom, ez furcsán hangzik, de úgy éljük meg, hogy apu velünk van minden ünnepen, összejövetelen” – árulta el Lucia. Halálának évfordulóján a család nem a temetőbe, hanem a Duna-partra megy emlékezni. „Mi nem a temetőbe járunk, apu sem volt hajlandó erre soha, a természetet választotta mindig, és ott emlékezett meg a szeretteiről. Ilyenkor az egyik kedvenc helyére megyünk, a Duna-partra, hiszen ő is ott van” – fogalmazott Lucia.

Különleges programokkal várják Budapesten a napközis táborok a gyerekekethttp://www.life.hu/csalad/20190604-kulonleges-programokkal-varjak-budapesten-a-napkozis-taborok-a-gyerekeket.htmlA nyári táborok minden iskolás – sok esetben óvodáskorú – gyermeket nevelő szülő életében fontos szerepet töltenek be. Azon túl, hogy a nyári szünet ideje alatt egyfajta gyermekfelügyeletet látnak el, számtalan készséget és képességet is fejlesztenek, amelyekkel a gyerekek csak nyerhetnek. Erről részletesebben egy korábbi cikkünkben olvashatsz. Most olyan táborokat hoztunk, amelyek kitűnnek a tömegkínálatból, érdekes és különleges tematikájuknak köszönhetően. CsaládOrigoGólyahír: ismét édesapa lesz Homonnay Zsolthttp://www.life.hu/csalad/20190606-golyahir-ismet-edesapa-lesz-homonnay-zsolt.htmlMár két gyermek büszke édesapja Homonnay Zsolt, az Operettszínház művésze. Táncművész kedvese, Anita pedig most áldott állapotban van. CsaládMTI/Honéczy BarnabásHódi Pamela nem örül, hogy Berki ismét a gyermekükről posztolhttp://www.life.hu/csalad/20190605-hodi-pamela-nem-orul-hogy-berki-ismet-gyermekukrol-posztol.htmlKorábban megkérte Berki Krisztiánt Hódi Pamela, hogy ne posztoljon képeket közösségi oldalára közös gyermekükről. Az édesapa azonban ezt nem tartotta be. CsaládOrigoEkkorát nőttek Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lányai – fotókhttp://www.life.hu/csalad/20190605-ekkorat-nottek-deutsch-anita-es-kinizsi-otto-lanyai.htmlNagyot nőttek Deutsch Anita és Kinizsi Ottó lányai. A sztárpár a közösségi oldalán mutatta meg gyermekeit. Család--Pécsi Ildikó elmondta, milyenek a családi viszonyok a hosszú pereskedés utánhttp://www.life.hu/csalad/20190605-pecsi-ildiko-elmondta-milyenek-a-csaladi-viszonyok-a-hosszu-pereskedes-utan.htmlMegnyerte a pert Pécsi Ildikó, azaz sikerült elküldenie ingatlanából volt menyét, Pártos Csillát és unokáját, Csabát. A családi kapcsolatok megsínylették a hosszú ideje tartó pereskedést. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huMelltartóban fotózták Cooky várandós párját, Debóráthttp://www.life.hu/csalad/20190604-melltartoban-fotoztak-cooky-varandos-parjat-deborat.htmlMelltartóban mutatta meg babapocakját Cooky várandós párja, Debóra. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.