Tóth Gabi elárulta, hogyan szeretne szülni: ezt a módszert választotta

Tóth Gabi szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Gabi elárulta, hogyan fog szülni.

Csodaként éli meg a várandósságát Tóth Gabi, aki sokáig azt hitte, nem lehet saját gyereke.

„Semmi divatos módszerrel nem fogok élni, mert ilyenkor olyan katartikus állapotba kerülnek a nők, hogy teljesen felesleges túlgondolni a dolgokat. A legfontosabb, hogy a baba és a mama is biztonságban átessenek ezen a fázison, így mindenben az orvosom fog dönteni, mert ő fogja tudni, hogy mi a jó a babának és nekem” – mesélte a család.hu-nak Gabi, aki elárulta, hogyan telnek a napjai a szülésig.

Tóth Gabi rábízza magát az orvosára Forrás: Tóth Gabi - Instagram

„Mostantól szerencsére már nem vagyok veszélyeztetett, ezért nyárra vállaltam egy-két fellépést és tévés szerepléseim is lesznek. A Sztárban sztár leszek! műsornak leszek a női zsűritagja, ez éppen akkor fog befejeződni, amikor már csak két hónapom lesz hátra a kismamaságból. Így akkor már nem vállalok munkát, hanem készülök otthon a baba érkezésére és a karácsonyra.”

Tóth Gabi: "Tervezzük, hogy örökbe fogadunk egy gyermeket"

Első gyermeküket várja Tóth Gabi énekesnő és Krausz Gábor séf. A pár mesélt a babavárás örömteli pillanatairól és arról is, hogy továbbra sem zárkóznak el az örökbefogadástól.

7 dolog, ami mosolyt csal az arcodra, ha a '90-es években voltál gyerekhttp://www.life.hu/csalad/20190607-7-dolog-ami-mosolyt-csal-az-arcodra-ha-a-90es-evekben-voltal-gyerek.htmlA '90-es években már érződött ugyan a digitális világ erőteljesen érkező hulláma, de gyerekként még a szocreál játszóterek is abszolút képesek voltak egész délutánra lefoglalni minket. Ez a korszak érdekes, változatos és bájosan furcsa volt. Nézzük, mik voltak a kedvenc játékaink és a „menő cuccaink”. CsaládOrigoÍgy buliztak Majka kisfiai apukájuk koncertjén a Budapest parkban: videóhttp://www.life.hu/csalad/20190609-igy-buliztak-majka-kisfiai-apukajuk-koncertjen-a-budapest-parkban-video.htmlMajka szombat este koncertezett, ahová kisebbik fia, Olivér először kisérte el. Így bulizott élete első koncertjén a kisfiú.CsaládOrigoUNICEF: 15 millió fiúgyermek kényszerül házasságbahttp://www.life.hu/csalad/20190608-unicef-15-millio-fiugyermek-kenyszerul-hazassagba.htmlVilágszerte 115 millió főre tehető azoknak a férfiaknak és fiúgyermekeknek a száma, akiket gyermekként, vagyis 18 éves koruk előtt kényszerítettek házasságra – állapította meg az UNICEF legelső átfogó felmérése a gyermekházasságok fiúgyermek-áldozatairól. A 115 millió áldozatból 23 millió fő – vagyis minden ötödik – 15 éves kora előtt esett át a házasságkötésen. Család--Rettegéssel gondol a jövőre Szögeczki Ági: "Gyomoridegem van"http://www.life.hu/csalad/20190607-rettegessel-gondol-a-jovore-szogeczki-agi-gyomoridegem-van.htmlProblémás időszakát éli Szögeczki Ági kisfia, az édesanya pedig már előre retteg attól, hogy mi lesz akkor, ha gyermeke jövőre iskolába megy. Ági elmondta, hogy véleménye szerint mit csinált jól és rosszul a gyermeknevelésben, és egy hatalmas titkát is elárulta a nézőknek.CsaládOrigoTe vagy a főnök - Ne engedd, hogy a gyereked irányítson!http://www.life.hu/csalad/20190607-te-vagy-a-fonok-ne-engedd-hogy-a-gyereked-iranyitson.htmlTi is ismertek olyan gyereket, aki határozottan hangot ad a véleményének, aztán jelenetet rendez, sírva fakad vagy dührohamot kap, ha mégsem az lesz, amit ő akar? Amikor a szülőnek magyarázkodnia, végül pedig engednie kell, hogy sorozatosan a gyerek akarata érvényesüljön, az azt jelenti, a gyerek a fejünkre nőtt. CsaládOrigoAigner Szilárd három éve hunyt el, családja fájdalma még mindig nem enyhülthttp://www.life.hu/csalad/20190606-aigner-szilard-harom-eve-hunyt-el-csaladja-fajdalma-meg-mindig-nem-enyhult.htmlNem lehetett ott lánya, Lucia esküvőjén a tragikus hirtelenséggel elhunyt Aigner Szilárd. A meteorológus három évvel ezelőtt hunyta le örökre a szemét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.