Tóth Gabi terhesség szülés énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életük legnagyobb kalandjára készül Tóth Gabi és Krausz Gábor: hamarosan szülők lesznek. Az énekesnő terhességével eddig minden a legnagyobb rendben van, és most elárulta, milyen szülést szeretne.

"Semmi divatos módszerrel nem fogok élni, mert ilyenkor olyan katartikus állapotba kerülnek a nők, hogy teljesen felesleges túlgondolni dolgokat. A legfontosabb, hogy a baba és a mama is biztonságban átessenek ezen a fázison, így mindenben az orvosom fog dönteni, mert ő fogja tudni, hogy mi a jó a babának és nekem" – mondta Gabi a Család.hu-nak.


Gabi nyugalomban szeretné várni a picit, így már csak egy-két alkalommal láthatjuk a színpadon, valamint a TV2 Sztárban sztár leszek! című produkciójában vállalta el az egyik zsűri szerepét:
"A Sztárban sztár leszek! műsornak leszek a női zsűritagja, ez éppen akkor fog befejeződni, amikor már csak két hónapom lesz hátra a kismamaságból. Így akkor már nem vállalok munkát, hanem készülök otthon a baba érkezésére és a karácsonyra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.