Antal Tímea megmutatta szépen gömbölyödő babapocakját

anyaság babapocak család várandós Antal Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan világra hozza első gyermekét Antal Tímea. Az énekesnő most megmutatta, milyen szépen gömbölyödik a pocakja.

Ahogy mi is megírtuk: első gyermekét várja Antal Tímea énekesnő. Férjével, Demko Gergővel 2017 decemberében kötötték össze az életüket.

Tímea igencsak aktív kismamának bizonyul, ám most megmutatta, hogy a teendők között szokott lazítani is. Egy nagyon csinos ruhát vett fel, amelyben látszott, milyen szépen gömbölyödik a babapocakja.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Együtt hintázunk #hinta #pregnant #mommytobe #love #flowers

Antal Tímea (@antaltimi) által megosztott bejegyzés,

Ottalvós nyári táborok az ország különböző pontjainhttp://www.life.hu/csalad/20190610-ottalvos-bennlakasos-nyari-taborok-az-orszag-kulonbozo-pontjain.htmlAz igazi ottalvós, azaz bennlakásos táborok felhőtlen kikapcsolódást biztosítanak a gyermekeknek és otthoni pihenést a szülőknek. Az anyai, apai felügyeletet felváltja az új barátokkal való kapcsolat és a táboroztatók gondos odafigyelése. Remek lehetőséget rejtenek a kisebbek és nagyobbak számára egyaránt, méghozzá a tematikák nyújtotta tudáson és ismereteken kívül a személyes fejlődésükben is. CsaládOrigoKim Kardashian a közösségi oldalán mutatta meg újszülött gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20190611-kim-kardashian-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-ujszulott-gyermeket.htmlKanye West és Kim Kardashian gyermeke egy hónappal ezelőtt született meg. Egészen eddig nem mutatták meg. A büszke édesanya most először osztott meg képet a gyermekről. Család--Ajándékozzatok megható pillanatot – Apák napi versek magyar kortárs költőktőlhttp://www.life.hu/csalad/20190607-ajandekozzatok-meghato-pillanatot-apak-napi-versek-magyar-kortars-koltoktol.htmlTi megünneplitek apák napját? Ha a válasz igen, akkor idén ne csak kedves kis tárgyi meglepetésekkel készüljetek. Egy vers mindig eléri a célját, hiszen érződik rajta a belefektetett idő és energia, valamint a mögötte lévő érzelem. Az idősebb gyerekek akár hosszabb verset is elszavalhatnak édesapjuknak, a kicsik elég, ha egy-két versszakkal készülnek. Hidd el, apa szemébe könnyeket fog csalni, amikor vasárnap reggel a gyermeke egy csodás verssel lepi meg. CsaládOrigoMásodik gyermekével várandós az Irie Maffia énekesnője, Senahttp://www.life.hu/csalad/20190611-masodik-gyermekevel-varandos-az-irie-maffia-enekesnoje-sena.htmlMásodik gyermekét várja az Irie Maffia énekesnője, Sena. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoTóth Gabi elárulta, hogyan szeretne szülnihttp://www.life.hu/csalad/20190610-toth-gabi-elarulta-hogyan-szeretne-szulni.htmlÉletük legnagyobb kalandjára készül Tóth Gabi és Krausz Gábor: hamarosan szülők lesznek. Az énekesnő terhességével eddig minden a legnagyobb rendben van, és most elárulta, milyen szülést szeretne. Család--Te vagy a főnök – Ne engedd, hogy a gyereked irányítsonhttp://www.life.hu/csalad/20190607-te-vagy-a-fonok-ne-engedd-hogy-a-gyereked-iranyitson.htmlTi is ismertek olyan gyereket, aki határozottan hangot ad a véleményének, aztán jelenetet rendez, sírva fakad vagy dührohamot kap, ha mégsem az lesz, amit ő akar? Amikor a szülőnek magyarázkodnia, végül pedig engednie kell, hogy sorozatosan a gyerek akarata érvényesüljön, az azt jelenti, a gyerek a fejünkre nőtt.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.