Courteney Cox lánya felvette a színésznő ruháját, amit 21 évvel ezelőtt viselt

Coco Arquette Courteney Cox ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A világsztároknak is hatalmas öröm, ha igazi szülő-gyermek pillanatokban lehet részük. Ilyen örömre lelt a minap Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája is lányával, Cocóval. 

A People magazin szúrta ki, hogy Courteney Cox, a Jóbarátok Monicája igencsak meghatódott a minap lánya, Coco miatt.

A fiatal lány ugyanazt a ruhát viselte, amit édesanyja pontosan 21 évvel ezelőtt egy film premierjén. Courteney oda is írta a fotóhoz: „Ez egy jó vásár volt.”

Az egyik rajongó szerint a ruha újrahasznosítása egy olyan dolog, amit Monica is megtett volna a sorozatban. A színésznővel készült korábbi interjúkból egyébként kiderült, hogy nagyon jó a kapcsolata lányával, Cocóval.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

I’m not one to hold onto things but this was a damn good purchase! 21 years later...

Courteney Cox (@courteneycoxofficial) által megosztott bejegyzés,

Minden igazán jelen lévő apa megérdemli a megbecsülést! http://www.life.hu/csalad/20190610-minden-igazan-jelen-levo-apa-megerdemli-a-megbecsulest.htmlA szülői felelősség és fontosság sajnos gyakran átbillen az anyai oldalra, miközben az apák épp akkora szerepet kell hogy betöltsenek egy gyermek életében. A bölcsődékben, óvodákban és iskolákban minden májusban külön kis ünnepséget rendeznek az anyák tiszteletére, de az apukákról a legtöbben megfeledkeznek. A családokban azonban ez ne történjen meg! CsaládOrigoSzabó Győző és Rezes Judit megmutatták kisfiukat, Gazsithttp://www.life.hu/csalad/20190613-szabo-gyozo-es-rezes-judit-megmutattak-kisfiukat-gazsit.htmlHárom hónappal ezelőtt született meg Szabó Győző és Rezes Judit második közös gyermeke, Gazsi. Most a nyilvánosságnak is megmutatták a csöppséget, és elmesélték, hogyan telnek a mindennapjaik kisgyermekes szülőként. CsaládOrigoOttalvós nyári táborok az ország különböző pontjainhttp://www.life.hu/csalad/20190610-ottalvos-bennlakasos-nyari-taborok-az-orszag-kulonbozo-pontjain.htmlAz igazi ottalvós, azaz bennlakásos táborok felhőtlen kikapcsolódást biztosítanak a gyermekeknek és otthoni pihenést a szülőknek. Az anyai, apai felügyeletet felváltja az új barátokkal való kapcsolat és a táboroztatók gondos odafigyelése. Remek lehetőséget rejtenek a kisebbek és nagyobbak számára egyaránt, méghozzá a tematikák nyújtotta tudáson és ismereteken kívül a személyes fejlődésükben is. CsaládOrigoAntal Tímea megmutatta szépen gömbölyödő babapocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20190612-antal-timea-megmutatta-szepen-gombolyodo-babapocakjat.htmlHamarosan világra hozza első gyermekét Antal Tímea. Az énekesnő most megmutatta, milyen szépen gömbölyödik a pocakja. Család--Kutya az autóban – Utazási tippek, hiszen a biztonság és a kényelem elengedhetetlenhttp://www.life.hu/csalad/20190605-kutya-az-autoban-utazasi-tippek-hiszen-a-biztonsag-es-a-kenyelem-elengedhetetlen.htmlVisszavonhatatlanul megérkezett az igazi jó idő, amire már oly rég vártak a kutyatulajdonosok is. Végre kellemes napsütésben lehet együtt sétálni a vízparton, a közeli erdőkben, birtokba vehetők a nyaralók, és hosszú kilométerek elé nézhetünk egy pihentető nyaralás érdekében. Ezekhez azonban autóba kell ültetni a házi kedvencet. A biztonságos és mindenki számára kényelmes utazás kérdéskörét fogjuk most végigjárni. CsaládOrigoKim Kardashian a közösségi oldalán mutatta meg újszülött gyermekéthttp://www.life.hu/csalad/20190611-kim-kardashian-kozossegi-oldalan-mutatta-meg-ujszulott-gyermeket.htmlKanye West és Kim Kardashian gyermeke egy hónappal ezelőtt született meg. Egészen eddig nem mutatták meg. A büszke édesanya most először osztott meg képet a gyermekről. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.