Liptai Claudia megható sorai: ezt üzente Gesztesi Károlynak és Pataki Ádámnak

apák napja Pataki Ádám cukrász Gesztesi Károly Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia a közösségi oldalán köszöntötte Gesztesi Károlyt és Pataki Ádámot apák napja alkalmából.

"Ma van Apák napja. Nem is lehet szavakba foglalni mennyire fontos, hogy vagytok. Egy lánynak meghatározó az életében a férfikép. Egy fiúnak mindig a legerősebb szuperhős az apukája lesz. Bárhogy is alakul az élet nélkületek én nem lennék az aki ma vagyok: Anya. Amíg élek hálás leszek Pankáért és Marciért! Köszönöm. @dongelato @gesztesi63" - írta a meghitt fotóhoz Liptai.

Liptai Claudia és Pataki Ádám egy éve házasodtak össze. Van egy közös kisfiuk, Marcell. Claudia és Gesztesi Károly 2010-ben vált el, amikor lányuk, Panka 4 éves volt. Azóta is baráti kapcsolatban vannak.

A biztonsági őr lépett közbe: teljesen kiakadt Kulcsár Edinahttp://www.life.hu/sztarok/20190616-a-biztonsagi-or-lepett-kozbe-teljesen-kiakadt-kulcsar-edina.htmlKulcsár Edina általában nagyon kedves és türelmes mindenkivel, ám néha nála is elszakad a cérna.TV + SztárokOrigoMeghan hercegné titkos barátsága: nagyon jóban lettek Rihannávalhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-meghan-hercegne-titkos-baratsaga-nagyon-joban-lettek-rihannaval.htmlSzámos hírességgel barátkozik Meghan hercegné, a legbizalmasabb barátnői közé tartozik például Serena Williams is. Most pedig kiderült, hogy Rihanna is a legjobb barátai között lehet. TV + Sztárok--Kiderült: Kandász Andrea adta össze Demcsák Zsuzsát és fiatal férjéthttp://www.life.hu/sztarok/20190616-kandasz-andrea-adta-ossze-demcsak-zsuzsat-es-fiatal-ferjet.htmlDemcsák Zsuzsa játékostársa, Kandász Andrea volt az anyakönyvvezető a műsorvezető villámesküvőjén Srí Lankán. A frigy ugyan nem hivatalos, de Kandász szerint az ifjú férj és a feleség is nagyon komolyan gondolja a dolgot. TV + SztárokOrigoRá sem ismerni a CSI: Miami sztárjára, David Carusóra – fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190613-ra-sem-ismerni-a-csi-miami-sztarjara-david-carusora.htmlAlig lehet ráismerni a CSI: Miami sztárjára, David Carusóra. TV + Sztárok--Megnősült Sárközi Ákos, A Könyhafőnök séfjehttp://www.life.hu/sztarok/20190616-megnosult-sarkozi-akos-a-konyhafonok-sefje.htmlTihanyban vette el szerelmét Sárközi Ákos, A Konyhafőnök sztárséfje. A Michelin-csillagos szakács fotókat is mutatott a nagy napról a közösségi oldalán. "Egy boldog nap" – írta a képekhez. TV + Sztárok--Levél mögött bujkál Mihalik Enikő - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190612-level-mogott-bujkal-mihalik-eniko.htmlÚgy tűnik, Mihalik Enikő nem volt a legjobb kedvében: elbújt a kamera lencséje elől. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.