Oscar Ramsay Megan Ramsay család gyermek Gordon Ramsay
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben született meg Gordon és Tana Ramsay ötödik gyermeke. A séf most a lánya diplomaosztója alkalmából újabb fotót mutatott a kis Oscarról, aki nagyon aranyos.

Rettentően büszke a gyermekeire Gordon Ramsay. A séf lánya, Megan megszerezte a diplomát, ebből az alkalomból pedig családi fotókat is posztoltak az Instagramra.

A képeken nemcsak a boldogan mosolygó Megant láthatjuk, hanem a legkisebb testvért, Oscart is, aki Tana és Gordon Ramsay ötödik gyermeke. A kisfiú kócos hajjal tűri a fotózást, elolvad, aki csak ránéz.

Megmutatta újszülött kisfiát Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20190619-megmutatta-ujszulott-kisfiat-kim-kardashian.htmlKim Kardashian végre megmutatta újszülött gyermekét. Család--Segítség! Képzeletbeli barátja van a gyerekemnekhttp://www.life.hu/csalad/20190616-segitseg-kepzeletbeli-baratja-van-a-gyerekemnek.htmlTalán elsőre ijesztőnek tűnik, a kutatások szerint azonban háromból két gyereknek volt, van vagy lesz képzeletbeli barátja. Óvodáskorban ez teljesen normális jelenség, hat–tizenkét éves kor között azonban már problémát jelezhet. Érdemes tehát szót ejtenünk gyermekeink képzeletbeli barátairól. CsaládOrigoJanicsák Veca és férje a családi életükről vallottak: kiderült, akarnak-e még gyerekethttp://www.life.hu/csalad/20190618-janicsak-veca-es-ferje-a-csaladi-eletukrol-vallottak-kiderult-akarnak-e-meg-gyereket.htmlJanicsák Veca sokáig féltve óvta a magánéletét, de mostanában egyre nyíltabban beszél a családjáról. Nemrég néhány titkot is megtudhattunk a kapcsolatáról. Család--Idén nyáron interaktív felfedezőútra viszi az iskolásokat Kajlahttp://www.life.hu/csalad/hirdetes/20190618-kajla.htmlA Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) kezdeményezésére idén júniusban nagyszabású országos kampány indul, melynek célja, hogy az alsó tagozatos iskolások jobban megismerjék hazánkat. A gyermekek a kampány segítségével nem csak a kötelező tanórai keretek között tanulhatnak az ország látványosságairól és természeti kincseiről, hanem Kajlát, a kíváncsi magyar vizslakölyköt követve virtuálisan és személyesen is felfedezhetik Magyarország csodáit.HirdetésKétszeres édesapa lett D. Tóth Andráshttp://www.life.hu/csalad/20190617-ketszeres-edesapa-lett-d-toth-andras.htmlD. Tóth András kétszeres apuka lett. Újszülött kisfiáról fotót is mutatott. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoYouTube-videósok a társadalmi felelősségvállalásrólhttp://www.life.hu/csalad/20190616-youtube-videosok-a-tarsadalmi-felelossegvallalasrol.htmlA társadalmi felelősségvállalásról való nyílt értekezés nem is lehetne aktuálisabb egy olyan társadalmi jelenség fénykorában, amikor lényegében bárki életkortól, lakhelytől és indíttatástól függetlenül szólhat másokhoz, és ugyanígy bárki el is érheti ezeket a tartalmakat. Lássuk, hogy mi a véleményük erről a mostani népszerű videósoknak. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.