Benke László és özvegye még sok közös dolgot tervezett

Forrás: YouTube/Benke Laci bácsi -
halál temetés Benke Laci bácsi Benke László tragédia búcsúztatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elbúcsúztatták a nemrégiben elhunyt Benke László mesterszakácsot. A család, a barátok és tisztelői lerótták kegyeletüket, özvegye zokogva kísérte a koporsót.

Ahogy mi is megírtuk: elkísérték utolsó útjára az ország Laci bácsiját, Benke László mesterszakácsot. A Ripost cikke szerint özvegye, Dani Katalin zokogva kísérte a koporsót.

Több mint 50 évet éltek le együtt, a szintén lajosmizsei Katalin és Laci bácsi ugyanabba az általános iskolába jártak, később pedig egymásba szerettek. Az özvegy fiára, Gyulára és unokájára támaszkodva kísérte férjét utolsó útjára.

Amikor beszórták a keresztet a földbe, Katalin asszony folytott hangon annyit mondott: „Isten veled”. A cikk szerint egy közeli ismerősnek a részvétnyilvánításkor azt mondta, még nagyon sok közös tervük volt Laci bácsival.

Benke Lászlót elkísérték utolsó útjára Forrás: YouTube/Benke Laci bácsi

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.