Megszületett Gulácsi Péter kisfia

baba megszületett Gulácsi Péter gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Gulácsi Péter és felesége, Diána első gyermeke.

Megszületett Gulácsi Péter első gyermeke: a gólyahírről a közösségi oldalán számolt be. A magyar labdarúgó-válogatott kapusa három évvel ezelőtt vette feleségül kedvesét, Diánát.

A kis Dominik Zoltánról meg is mutatták az első fotót: nagyon aranyos a pici.

Megmutatta meztelen babapocakját Antal Timihttp://www.life.hu/csalad/20190621-megmutatta-meztelen-babapocakjat-a-varandos-antal-timi.htmlAntal Timi megmutatta gömbölyödő babapocakját. CsaládOrigoSzinetár Dóra a gyerekeivel együtt utazott el nyaralnihttp://www.life.hu/csalad/20190620-szinetar-dora-gyerekeivel-egyutt-utazott-el-nyaralni.htmlSzinetár Dóra a gyerekeivel együtt utazott el nyaralni. CsaládOrigoMihalik Enikő megmutatta, hogyan nézett ki gyermekkorábanhttp://www.life.hu/csalad/20190618-mihalik-eniko-megmutatta-hogyan-nezz-ki-gyermekkoraban.htmlCsodás képeket oszt meg magáról időről időre Mihalik Enikő magyar modell. Most egy gyermekkori csemegével készült, megmutatta, hogyan festett babakorában. Család--Minden anyának szüksége van három nap egyedüllétre, állítják a pszichológusokhttp://www.life.hu/csalad/20190621-minden-anyanak-szuksege-van-3-nap-egyedulletre-allitjak-a-pszichologusok.htmlAzzal nem árulok el nagy titkot, hogy az anyákra nehezedik a legnagyobb felelősség és teher. Ez persze az esetek többségében édes, mégis megterhelő. Az anyaságot úgy is definiálhatnánk, mint egy 24 órás munkát, amely jelentős érzelmi stresszel jár. Épp ezért javasolják a pszichológusok, hogy időnként menjenek szabadságra. CsaládOrigoBenke László és özvegye még sok közös dolgot tervezetthttp://www.life.hu/csalad/20190622-benke-laszlo-es-ozvegye-meg-sok-kozos-dolgot-tervezett.htmlElbúcsúztatták a nemrégiben elhunyt Benke László mesterszakácsot. A család, a barátok és tisztelői lerótták kegyeletüket, özvegye zokogva kísérte a koporsót. Család--Eva Longoria különleges első születésnapot szervezett a kisfiánakhttp://www.life.hu/csalad/20190621-eva-longoria-kulonleges-elso-szuletesnapot-szervezett-kisfianak.htmlPontosan egy évvel ezelőtt született meg Eva Longoria első gyermeke. A kisfiúnak különleges születésnapot szerveztek a szülők. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.