Czippán Anett megmutatta: nem egyszerű gyerekkel vásárolni

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
vásárlás anyaság család Czippán Anett gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyaként sok dolog bonyolultabb, mint előtte volt. Czippán Anett most megmutatta, hogyan vásárol ruhát a gyermekével. 

Újdonsült édesanyaként a hétköznapok megszokott rendszerét teljesen újra kell építeni. Így van ezzel Czippán Anett is, aki most a közösségi oldalán osztotta meg a követőivel, milyen nehézségekbe ütközik, amikor gyermekével indul ruhát vásárolni.

"Mi ez a kép? Egy anya felvétele arról, miként próbál ruhát próbálni a próbafülkében. Már, ha egyáltalán eljut odáig, hogy próbáljon. Mert általában csak leakasztja a méretét a jól bevált fazonból, semmi rizikó, aztán szalad a kasszához a gyerekkel" – írta bejegyzésében Czippán. Ő most mégis úgy gondolta, hogy felpróbál egy-egy darabot. Közben a kisfia a babakocsiban várta, hogy mehessenek tovább.

Jobb ember leszek! mozgalom: gyerekeknél különösen fontos az érintéshttp://www.life.hu/csalad/20190625-jobb-ember-leszek-mozgalom-gyerekeknel-kulonosen-fontos-az-erintes.htmlKisbabakorban különösen, de kamaszoknál is fontos, hogy a szülő megölelje, megpuszilja gyermekét. A Life.hu Jobb ember leszek! mozgalmának júniusi kihívásában is az érzelmek érintés általi kifejezésére szeretnénk felhívni a figyelmet. Egy háromgyermekes édesanyát kérdeztük arról, hogy az anya-gyermek kapcsolatban miért fontos ez, és hogyan érdemes csinálni. Család--Őket kérheti fel Harry herceg és Meghan hercegné Archie keresztszüleinekhttp://www.life.hu/csalad/20190624-oket-kerheti-fel-harry-herceg-es-meghan-hercegne-archie-keresztszuleinek.htmlA Jordán-folyó vizével keresztelik majd meg Harry herceg és Meghan hercegné kisfiát, Archie-t. A palota még nem jelentette be hivatalosan, hogy kik lesznek a keresztszülők, ám a találgatások már megindultak. Mutatjuk, kik lehetnek a szerencsések. Család--Mel Watts négygyermekes édesanya megmutatta szülés utáni hasáthttp://www.life.hu/csalad/20190624-mel-watts-negygyermekes-edesanya-megmutatta-szules-utani-hasat.htmlMár négy gyermeknek adott életet Mel Watts, a legkisebbet két évvel ezelőtt hozta világra. Közösségi oldalán most egy igencsak őszinte fotón mutatta meg, hogyan fest a teste ennyi idővel a szülés után. Család--Megszületett Gulácsi Péter kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20190624-megszuletett-gulacsi-peter-kisfia.htmlMegszületett Gulácsi Péter és felesége, Diána első gyermeke. CsaládOrigoMihalik Enikő megmutatta, hogyan nézett ki gyermekkorábanhttp://www.life.hu/csalad/20190618-mihalik-eniko-megmutatta-hogyan-nezz-ki-gyermekkoraban.htmlCsodás képeket oszt meg magáról időről időre Mihalik Enikő magyar modell. Most egy gyermekkori csemegével készült, megmutatta, hogyan festett babakorában. Család--Minden anyának szüksége van három nap egyedüllétre, állítják a pszichológusokhttp://www.life.hu/csalad/20190621-minden-anyanak-szuksege-van-3-nap-egyedulletre-allitjak-a-pszichologusok.htmlAzzal nem árulok el nagy titkot, hogy az anyákra nehezedik a legnagyobb felelősség és teher. Ez persze az esetek többségében édes, mégis megterhelő. Az anyaságot úgy is definiálhatnánk, mint egy 24 órás munkát, amely jelentős érzelmi stresszel jár. Épp ezért javasolják a pszichológusok, hogy időnként menjenek szabadságra. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.