Bogdán Csaba család Szandi gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi elárulta, nagyon szeretett volna egy negyedik gyermeket, ám végül férjével lemondtak róla.

Szívszorító történetet osztott meg Kandász Andreával Szandi. Az énekesnő elárulta, mindhárom szülése problémás volt, ő azonban mégis szeretett volna egy negyedik gyermeket. Álmodott is róla.

Nagyon akartam! Annyira nagyon, hogy akik hisznek ebben, azok érteni fogják, de én éreztem, hogy valaki le akar ide születni hozzánk. Végül úgy döntöttünk, hogy ne. Éreztem, hogy kislány lenne, és az Emese nevet szerettem volna adni neki. Az álmok a gondolataink miatt is lehetnek. Volt egy olyan álmom, hogy a második gyerekünkre, Domonkosra hasonlító, barna hajú, barna gombszemű kislány, akinek copfban a haja, fogja a kezemet, rám néz, és azt mondja: 'Szia! Én vagyok ám a negyedik, meg nem született gyereketek.' Nyolc-kilenc éves lehetett. Felébredtem, és annyira életszerű volt, hogy hosszú percekig tartott, míg magamhoz tértem. Volt még egy ilyen tapasztalásom. Ültünk az autóban, mentünk fellépni. Halkan szólt a rádió, és én elbóbiskoltam. Nem aludtam még. Egyszer csak megszólalt a kislányhang: 'Emese'. És még annyit: 'Nekem miért nem szóltatok?'” – idézi Szandi szavait a műsorból a Bors.

Szandi szeretett volna egy negyedik gyermeket Forrás: TV2
Imádták Korda Györgyöt és Balázs Klárit a VOLT Fesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-imadtak-korda-gyorgyot-es-balazs-klarit-a-volt-fesztivalon.htmlÓriási sikere volt Korda Györgynek és Balázs Klárinak a VOLT Fesztiválon. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi benyugtatózva megy el a következő tárgyalásárahttp://www.life.hu/sztarok/20190627-lagzi-lajcsi-benyugtatozva-megy-el-kovetkezo-targyalasara.htmlLagzi Lajcsi egyre nehezebben viseli a tárgyalás okozta megpróbáltatásokat. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÉlő adásban jegyezte el párját Zámbó Krisztiánhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-elo-adasban-jegyezte-el-parjat-zambo-krisztian.htmlZámbó Krisztián élő adásban kérte meg kedvese, Zsuzsi kezét. TV + SztárokOrigoA várandós Tóth Gabi a pult alól nassol a Sztárban sztár forgatásai közbenhttp://www.life.hu/sztarok/20190627-a-varandos-toth-gabi-a-pult-alol-nassol-a-sztarban-sztar-forgatasai-kozben.htmlTóth Gabi elárulta, a Sztárban sztár forgatásai alatt a pult alól nassol. TV + SztárokOrigoSzakításáról vallott Hajdú Péterhttp://www.life.hu/sztarok/20190626-szakitasarol-vallott-hajdu-peter.htmlHajdú Péter a kamerák előtt vallott arról, miért is ért véget a kapcsolata Alföldy Annával. TV + SztárokOrigoBizarr videó került fel a netre Pintér Tiborrólhttp://www.life.hu/sztarok/20190624-bizarr-video-kerult-fel-a-netre-pinter-tiborrol.htmlMeghökkentő videót töltött fel magáról Pintér Tibor a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.