Vilmos herceg elárulta, szerinte milyen nagymama lett volna Diana hercegné

nagymama Diana hercegné család Katalin hercegné Vilmos herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ismerhette meg unokáit Diana hercegné, de Vilmos herceg most elárulta, hogy esténként mesél róla a két kis hercegnek és hercegnőnek. 

Első hallásra meglepő kijelentést tett édesanyjáról Vimos herceg. A Hot! magazin az egyik külföldi hírportálra hivatkozva azt írta, a trónörökös esténként mesél a gyerekeknek Diana hercegnéről, aki már nem ismerhette az unokáit.

Vilmos hercegnek nagyon hiányzik az édesanyja Forrás: Getty Images/Georges Dekeerle

„Az anyám iszonyú nagyi lett volna. Biztos vagyok abban, hogy imádta volna a gyerekeimet, de valódi rémálom lett volna vele az életünk. Jött volna a fürdetéskor, együtt kipacsálták volna a vizet, színes fürdőhabbuborékok lettek volna mindenfelé, aztán hazament volna, otthagyva minket a kupival” – nevetett a herceg.

Mint mondta: nem tud minden este ott lenni, amikor lefekszenek a gyerekek. Katalin hercegné sem ismerte személyesen Dianát, így akkor hallanak róla a gyerekek, amikor ő is jelen van az esti meseolvasásnál.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.