Meghan hercegné már nem saját apját, hanem Károly herceget tartja bizalmasának

Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson -
Thomas Markle Meghan Markle Károly herceg Meghan hercegné család Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Édesanyját kivéve minden kapcsolatot megszakított családjával Meghan hercegné. A királyi famíliához közel álló forrás szerint most már Károly hercegre tekint apaként. 

Köztudott, hogy nem alakult fényesen Meghan hercegné és édesapja, Thomas Markle kapcsolata. A hercegné az édesanyját kivéve minden kapcsolatot megszakított a családjával, akik a médián keresztül próbálnak üzenni neki.

A Mirror cikke szerint most egy, a királyi családhoz közel álló forrás azt mondta, Meghan már Károly herceget tartja igazi apafigurának. Erős családi kötelékek veszik körül, Harryvel és a kis Archie-val igazi családi idillt teremtettek maguknak.

Állítólag a királynő és Károly is nagyon szeretik a hercegnét, és nem neheztelnek rá a családi ügyei miatt.

Meghan hercegné nagyon kedveli Károly herceget Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Chris Jackson

Home office - A távmunka nemcsak áldás, átok is lehet http://www.life.hu/csalad/20190630-home-office-a-tavmunka-nemcsak-aldas-atok-is-lehet.htmlAmikor egy nő édesanyává válik, gyakran kényszerül arra, hogy feladja korábbi munkáját. Vagy nem tudja zsúfolt napirendjét vállalni, vagy több időt szeretne a gyermekével tölteni, esetleg az anyává válás tette más emberré, és már nem érdekli az a munka, amit korábban végzett. CsaládOrigoEddig titkolta várandósságát a Hazug csajok társaságának sztárjahttp://www.life.hu/csalad/20190701-eddig-titkolta-varandossagat-a-hazug-csajok-tarsasaganak-sztarja.htmlEgy félmeztelen fotóval tudatta rajongóival Shay Mitchell, a Hazug csajok társaságának színésznője, hogy első gyermekével várandós. Eddig titkolta állapotát. CsaládOrigoÚjra terhes lehet Kylie Jennerhttp://www.life.hu/csalad/20190701-ujra-terhes-lehet-kylie-jenner.htmlKylie Jenner elszólhatta magát: a rajongók szerint kétségkívül gyermeket vár. Család--Kasza Tibi elárulta: ő még egy, Manker még két gyereket szeretne – Videóhttp://www.life.hu/csalad/20190701-kasza-tibi-elarulta-o-meg-egy-manker-meg-ket-gyereket-szeretne-video.htmlKasza Tibi a legújabb videóklipje kapcsán beszélgetett a TV2 reggeli műsorában, ahol elárulta, hogy mit ábrázol élete első tetoválása. CsaládOrigoSzinetár Dóra cuki fotót posztolt a kisfiáról: így várja az ebédet Benihttp://www.life.hu/csalad/20190701-szinetar-dora-cuki-fotot-posztolt-kisfiarol-igy-varja-az-ebedet-beni.htmlSzinetár Dóra édes fotót osztott meg a kisfiáról. CsaládOrigoTerhességéről mesélt Tóth Gabi: túl van a nehezénhttp://www.life.hu/csalad/20190701-terhessegerol-meselt-toth-gabi-tul-van-a-nehezen.htmlHamarosan édesanya lesz Tóth Gabi, akit az első három hónapban bizony nem kerültek el a rosszullétek. Túl a nehezén, boldogan mesélt a várandósságáról. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.