Tündéri kisfiáról posztolt fotót Lilu

fotó baba kisfiú Lilu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megmutatta három hónapos kisfiát, Félixet Lilu.

Áprilisban született meg Lilu második gyermeke. A kis Félixet eddig közelről nem láthattuk, ám a tévés most végre megmutatta a közösségi oldalán.

A kisfiú édesanyjával a kertben heverészik és egy plüsselefánttal játszik.

Már nem is emlékeztem, hogy ilyen jó és izgalmas felfedezni együtt a világot... Amikor minden új, és érdekes.... Egy virág vagy egy távirányító, az alufóliáról nem beszélve... Ez a világ legjobb kalandtúrája.... És meg csak az elején járunk” – írta Lilu a képhez.

Itt az első közös fotó: megmutatta új párját Aleskahttp://www.life.hu/sztarok/20190703-itt-az-elso-kozos-foto-megmutatta-uj-parjat-aleska.htmlMegmutatta kedvesét Aleska: a pár Horvátországban nyaral. TV + SztárokOrigoEllopták a ruháit, ezért meztelenül sétált haza a Jóban Rosszban színésznője, Tóth-Zsiga Nórahttp://www.life.hu/sztarok/20190703-elloptak-a-ruhait-ezert-anyaszult-meztelen-setalt-haza-a-joban-rosszban-szinesznoje-tothzsiga-nora.htmlA Jóban Rosszban színésznője, Tóth-Zsiga Nóra egy emlékezetes nyaralásáról mesélt a TV2-nek. Igencsak pórul járt még gimis korában. TV + SztárokOrigoMeghan Markle távol akarja tartani kisfiát édesapjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-meghan-markle-tavol-akarja-tartani-kisfiat-edesapjatol.htmlA hírek szerint Meghan Markle nem szeretné, ha kisfia kapcsolatot tartana vér szerinti nagyapjával. TV + Sztárok--Brad Pitt egyre kevesebb forgatást vállal, elmondta, miérthttp://www.life.hu/sztarok/20190703-brad-pitt-egyre-kevesebb-forgatast-vallal-elmondta-miert.htmlA visszavonulásáról csepegtethetett el információkat Brad Pitt. Az Oscar-díjas színész úgy véli, Hollywood a fiatalok játszótere. TV + Sztárok--Mary Zsuzsi énekesnőt 4 év börtönre ítélték a nyilvánosságra hozott dokumentumok szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20190703-mary-zsuzsi-enekesnot-4-ev-bortonre-iteltek-a-nyilvanossagra-hozott-dokumentumok-szerint.htmlMeglepő iratot hozott nyilvánosságra az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára. Kiderül belőle, hogy Mary Zsuzsi énekesnőt és volt férjét, Dobos Attila zeneszerzőt négy év börtönre ítélték, amiért disszidáltak. A férfi most elmondta, mi is történt valójában. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsát házassága miatt bántják a kommentelőkhttp://www.life.hu/sztarok/20190703-demcsak-zsuzsat-hazassaga-miatt-bantjak-a-kommentelok.htmlDemcsák Zsuzsa házasságát nem értik a rajongói, ki is kezdték miatta az egykori műsorvezetőt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.