Kínos esküvői fotók kerültek ki a Twitterre

esküvő fotók anyós menyasszony férj kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezer fokon ég az esküvői szezon. Szinte kivétel nélkül mindenki nagyon odafigyel ezen a jeles napon, hogy a legjobb formáját hozza, és legyen, aki ezt meg is örökítse. Az esküvői fotósok, videósok azonban – legyenek profik vagy lelkes amatőrök – nem csak a szép és meghitt pillanatokat kapják lencsevégre.

Jimmy Fallon népszerű amerikai műsorvezető és humorista kérte meg Twitter-táborát, hogy osszák meg a kínos esküvői képeket és történeteket a #WeddingFail címkével ellátva, hogy ennek az időszaknak egy másik, viccesebb oldala is felszínre kerüljön.

Újabb arcpirítóan kínos családi képek a láthatáron


Kínos családi fotókból korábban is készítettünk egy remek összeállítást, méghozzá sztárokkal a főszerepben. Sőt, kifejezetten bizarr anya-fia képeket is mutattunk már. Az internet azonban kifogyhatatlan aranybányának bizonyul a mai szemmel nézve vállalhatatlan képek tekintetében. Lássunk párat belőlük!

Következzenek a kínos és megmosolyogtató esküvői fotók

Három nagymama is ugyanarra a ruhára szavazott, ami esetükben szerencsére nem a „kinek áll jobban háborúban”, hanem nagy közös nevetésben csúcsosodott ki.

Forrás: Twitter/aacampisi

A menyasszony testvére egy mentolos cukorkát adott neki, mielőtt elindult volna a templomba. Nos, a friss leheletnek ára volt, méghozzá csodaszép kék nyelv.

Forrás: Twitter/diannebee

A hosszú fátyol gyönyörű, de van, amikor bizony egy jókora esés előidézője. Ebben az esetben az ara még újdonsült férjét is magával rántotta.

Forrás: Twitter/patman_vs_robin

A hosszú ruha és a lépcső sem mindig jó párosítás. A férj hősies, ám sikertelen mentése még viccesebbé teszi ezt a mini képsorozatot.

Forrás: Twitter/onkeylimetime

A lagziban érdemes nem Fred Astaire-re inni magunkat, különben úgy járhatunk, mint a képen lévő úriember.

Forrás: Twitter/lifealertme

Íratlan szabály, hogy fehér ruhát csak a menyasszony viselhet. Ebben az esetben azonban az anyós nemhogy fehéret vett fel, de konkrétan egy esküvői ruhában jelent meg fia esküvőjén. Ennél kínosabbat nehezen tudunk elképzelni.

Forrás: Twitter/AmyPennza

A násznép pohárkocogtatással jelzi, ha csókot szeretnének látni az ifjú pártól. Nos, úgy tűnik, nem minden vendég van ettől a szokástól elragadtatva. Ebben az esetben ráadásul a férj testvére grimaszol közben. Vajon mivel magyarázta, amikor visszanézték a képeket?

Forrás: Twitter/codytveit

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.