Négyéves gyerekét szoptatja az édesanya: kapott hideget-meleget

szoptatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ír Riona O Connor azzal verte ki a biztosítékot a közösségi médiában, hogy még mindig szoptatja négyéves kisfiát. Az influenszerként ismert édesanya visszavágott a támadóinak, nem is akárhogyan. Posztjai alatt kommentháború alakult ki: nem csoda, ugyanis a szoptatás (annak ideje, módja), bár teljesen intim ügy, mindig megosztja az embereket. 

Riona korábban is több képet is posztolt arról, ahogy nyilvánosan szoptatja a kisbabáját, de a legnagyobb port az kavarta, amelyen mindkét gyerekét – egyikük négy hónapos, a másik négyéves – szoptatja, egyiket a jobb, másikat a bal melléből.

A kommentelők azzal támadták, hogy kisbabaként kezeli a négyéves gyermekét, sokan azt írták, hogy ez a viselkedés káros a kisfiúra nézve. Az édesanya videóban válaszolt a követőinek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.