Julia Roberts megmutatta a fiát: egy hatalmas szikláról ugrott le - Fotó

fotó Julia Roberts család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán posztol a családjáról Julia Roberts, ám ezúttal megmutatta, milyen bátor fia van.

Nem sokan mernék megcsinálni azt a mutatványt, amit Julia Roberts fia: egy hatalmas szikláról, összekulcsolt lábbal ugrott a tengerbe.

A rajongók elájultak a fiú bátorsága és a fotó láttán.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

July, How we Thee!

Julia Roberts (@juliaroberts) által megosztott bejegyzés,

Smink nélkül Julia Roberts is átlagos: kócosan ugrott le a piacra

Julia Roberts hétköznapi viseletben, kócos hajjal ugrott le vásárolni a piacra.

Hurrikánnak nevezi II. Erzsébet királynő Meghan hercegnét: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190707-hurrikannak-nevezi-ii-erzsebet-kiralyno-meghan-hercegnet-ez-az-oka.htmlTöbb pletyka is keringett már II. Erzsébet királynő és Meghan Markle körül. A fél világ lélegzetvisszafojtva figyeli a royal család mindennapjait, különösen azóta, mióta egy hollywoodi színésznő is a palotához került. TV + Sztárok--Földrengés történt Kaliforniában: élő adásban pánikoltak be a műsorvezetők - videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190707-foldrenges-tortent-kaliforniaban-elo-adasban-panikoltak-be-a-musorvezetok-video.htmlKaliforniában nem rendhagyóak a földrengések. Minden ottlakó tudja, mit kell tennie, ha földmozgást tapasztal. A híradósok is az asztal alá bújtak ijedtükben.TV + SztárokOrigoKiszel Tünde Csipkerózsikának öltözött a júliusi hónapban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190707-kiszel-tunde-csipkerozsikanak-oltozott-a-juliusi-honapban-foto.htmlKiszel Tünde 2019-es naptára ezúttal a Disney hercegnők bűvkörében született. Láthattuk már a naptárdívát Szörnyella de Frászként, Hófehérkeként pózolni. A júliusi hónapra is egy igazi klasszikust választott. TV + SztárokOrigoA jósnő szerint Kiszel Tünde férfi lehetett előző életébenhttp://www.life.hu/sztarok/20190706-a-josno-szerint-kiszel-tunde-ferfi-lehetett-elozo-eleteben-fem3-cafe.htmlRadics Ágnes jósnő a FEM3 Café műsorában arról beszélt, hogy mi várható idén Kiszel Tünde és a lánya életében. Olyasmi is elhangzott, amitől leesett a naptárdíva álla. TV + SztárokOrigoHáromszorosára nőtt az elhízottak aránya világszerte 1975 ótahttp://www.life.hu/sztarok/20190706-haromszorosara-nott-az-elhizottak-aranya-vilagszerte-1975-ota-1.htmlNorvég kutatók szerint háromszorosára nőtt az elhízott felnőttek aránya világszerte 1975 óta. Ennek oka az étrend változása, a mozgáshiány és a genetika. - állapították meg norvég kutatók egy nagyszabású, több mint százezer fős tanulmányban.TV + SztárokOrigoBalaton Sound: ezek voltak a fesztivál legjobb pillanatai - Galériahttp://www.life.hu/sztarok/20190707-balaton-sound-ezek-voltak-a-fesztival-legjobb-pillanatai-galeria.htmlAz idei Balaton Sound elképesztő látványvilággal várta a fesztiválozókat. Sosem látott fényeffektek, díszlet és helyszín várta az odalátogatókat. Gyönyörű lányok, szexi pasik - összegyűjtöttük a legjobb pillanatokat. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.