Lisa Marie Presley fia, Benjamin nagyon hasonlít Elvis Presley-re

Elvis Presley Lisa Marie Presley gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lisa Marie Presley egy elbűvölő családi fotót osztott meg a gyerekeiről: a fia sokak szerint nagyon hasonlít Elvis Presley-re. 

Lisa Marie Presley igazán különleges fotót osztott meg, ugyanis a négy gyermekével együtt látható a felvételen: a 30 éves Riley-val, a 26 éves Benjaminnal és a 10 éves ikrekkel, Harper Vivienne Ann-nel és Finley Aaron Love-val. A rajongók figyelmét egyből az énekesnő fia, Benjamin kinézete keltette fel, sokak szerint nagyon hasonlít a nagyapjára, Elvis Presley-re.

Lisa Marie Presley a gyermekeivel Forrás: Instagram/ Lisa Marie Presley
Brad Pitt válása után Jennifer Anistont hívtahttp://www.life.hu/sztarok/20190710-brad-pitt-valasa-utan-jennifer-anistont-hivta.htmlBrad Pittnek még mindig Jennifer Aniston a támasza: válása után is őt hívta. TV + Sztárok--A Nervo DJ-formációval készített interjút a Life.hu: imádják Magyarországothttp://www.life.hu/sztarok/20190710-a-nervo-djformacioval-keszitett-interjut-a-lifehu-imadjak-magyarorszagot.htmlA 100 legjobb DJ között mindössze 6 női formációt találunk, akik közül a legjobbak a Nervo testvérek. Idén a Balaton Soundon táncoltatták meg a tömeget, de előtte egy interjút is adtak a Life.hu-nak. Meséltek a világsztárokkal való közös munkákról, hogy miért épp Justin Bieberrel és Eminemmel szeretnének dolgozni, de azt is elárulták, hogy korábban már nyaraltak Magyarországon. Imádják az itteni zsíros ételeket. Ha azt is szeretnéd megtudni, milyen a nők helyzete ma a DJ-szakmában, akkor feltétlen nézd meg az interjút. TV + Sztárok--Exkluzív interjút adott a Life.hu-nak Kid Noize, a majommaszkos DJhttp://www.life.hu/sztarok/20190710-exkluziv-interjut-adott-a-lifehunak-kid-noize-a-majom-maszkos-dj.htmlKiderült, milyen érzés egy majommaszk alatt létezni és koncertet adni abból az exkluzív interjúból, amelyet a világhírű Kid Noize adott a Life.hu-nak. Az elektropop zeneszerző és képregényíró Brüsszelből származik, soha nem fedi fel az arcát, mindig magán viseli a majomarcot formázó protézist. Több kulisszatitkot és jövőbeli tervet is elárult, először járt Magyarországon, a Balaton Soundon zenélt. Kizárólag a Life.hu-nak adott interjút, karrierről, maszkról és a motivációjáról. TV + Sztárok--Nyilatkozott Gáspár Győző: döntöttek a sikkasztási ügybenhttp://www.life.hu/sztarok/20190710-nyilatkozott-gaspar-gyozo-dontottek-a-sikkasztasi-ugyben.htmlBizonyíték hiányában megszüntették az eljárást Gáspár Győző ellen. A showman-t sikkasztással vádolták, most végre fellélegezhet. TV + SztárokOrigoEzért nem engedték fel a repülőre Schobert Norbi 8 éves kisfiát: reagált a társasághttp://www.life.hu/sztarok/20190710-ezert-nem-engedtek-fel-a-repulore-schobert-norbi-8-eves-kisfiat-reagalt-a-tarsasag.htmlAhogy megírtuk, Schobert Norbi arról számolt be, hogy Ciprusról hazafelé a repülőre nem akarták felengedni a fitneszguru 8 éves kisfiát, Zalánt. Egy fotós barátjuk átengedte a helyét, így a család együtt utazhatott, most pedig reagált a légitársaság is. TV + SztárokOrigoMeglepő videó: Berki Krisztián és Mazsi táncra perdültekhttp://www.life.hu/sztarok/20190709-meglepo-video-berki-krisztian-es-mazsi-tancra-perdultek.htmlSiófokon pihent Berki Krisztián és szerelme, Mazsi. Egy szokatlan videót osztottak meg követőikkel: táncra perdültek a kamerák előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.