Julio Iglesias énekesnek van egy házasságon kívül született fia

Forrás: Getty Images -
fiú gyermek bíróság per Julio Iglesias
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Julio Iglesias a biológiai apja a 43 éves Javier Sánchez Santosnak – állapította meg a valenciai bíróság szerdai első fokú ítéletében, amelyet a világhírű spanyol énekes ellen indított apasági perben hozott.

A nem jogerős döntés indoklásában a bíró elegendőnek vélte a felvonultatott bizonyítékokat az apaság megállapításához, ide sorolta egyebek mellett a "nyilvánvaló fizikai hasonlóságot" a két férfi között, továbbá azt, hogy az énekes minden alkalommal megtagadta a DNS-vizsgálat elvégzésére vonatkozó kérelmet. A bíró azt is kiemelte, hogy Iglesias és María Edite Santos táncosnő a gyerek fogantatásának időszakában ismerte egymást – hiszen ugyanabban az éjszakai klubban dolgoztak –, és a nő "nagyon konkrét adatokat" mondott el bírósági vallomásában az énekes házának belsejéről. Nem lehet kizárni, hogy volt köztük szexuális kapcsolat – érvelt a bíró.

Mást már biztos, hogy Iglesiasnak van egy házasságon kívül született fia Forrás: Getty Images


Fernando Falomir, a Miamiban élő spanyol énekes ügyvédje bejelentette, hogy fellebbeznek a döntés ellen, és kétségbe vonta a bizonyítékokat, amelyekre hivatkozva megszületett az első fokú ítélet.
A valenciai bíróság 2017 decemberében fogadta be Javier Sánchez Santos apasági keresetét, amelynek alapja egy DNS-vizsgálat, amelyet az Egyesült Államokban végeztek el. Magánnyomozó közreműködésével szereztek hozzá mintát a 75 éves spanyol énekes egyik gyerekétől, méghozzá úgy, hogy a házuk szeméttárolójában kutattak. "Ez a teszt 99,9 százalékban azt mutatja, hogy én a fia vagyok, valamint azt, hogy anyám mindig az igazat mondta" – nyilatkozta akkor újságíróknak Javier Sánchez Santos.

A törvénytelen fiú történetét jól ismeri a spanyol közvélemény, anyja a kilencvenes évek elején hozta nyilvánosságra a viszonyukat, amelyből állítása szerint kisfiú született. Előbb az asszony, később pedig a fia is próbálta bírósági úton elismertetni az apaságot, ám eddig egyik eljárásban sem jártak sikerrel.

A most 75 éves Julio Iglesias karrierje csúcsán a latin amorózót testesítette meg, romantikus balladáiért nők milliói rajongtak világszerte. Két házasságából összesen nyolc gyereke született.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.