Az Instagramon is köszönti 13 éves lányát Liptai Claudia

Forrás: Liptai Claudia - Instagram -
Gesztesi Károly Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya ma töltötte be a 13. életévét.

„Drága Csillagom! 13 évvel ezelőtt ezen a napon megtörtént velem az ami örökké az emberi lét csodája lesz. Egy kicsi nyöszörgős emberke született a világra. Én anyuka lettem te pedig elkezdted az életed. Nekem nincs más dolgom ezen a földön mint, hogy szeresselek és segítsem a boldogságod. Köszönöm, hogy engem választottál. Boldog születésnapot Panyó!” – írta a közösségi oldalára Liptai Claudia.

Négyéves gyerekét szoptatja az édesanya: kapott hideget-melegethttp://www.life.hu/csalad/20190706-negyeves-gyereket-szoptatja-az-edesanya-a-kommentelok-nekiestek.htmlAz ír Riona O Connor azzal verte ki a biztosítékot a közösségi médiában, hogy még mindig szoptatja négyéves kisfiát. Az influenszerként ismert édesanya visszavágott a támadóinak, nem is akárhogyan. Posztjai alatt kommentháború alakult ki: nem csoda, ugyanis a szoptatás (annak ideje, módja), bár teljesen intim ügy, mindig megosztja az embereket. Család--Még mindig reménykednek Maddie McCann szülei, hogy a lányuk előkerülhttp://www.life.hu/csalad/20190529-meg-mindig-remenykdnek-maddie-mccann-szulei-hogy-lanyuk-elokerul.htmlSzinte nincs olyan hónap, hogy ne jelenne meg valami újdonság Maddie McCann eltűnésével kapcsolatban. A legtöbb azonban nem bizonyul igaznak, de a közvéleményt még mindig lázban tartja a tragédia. Család--Kisbabát vár Tóth Gabihttp://www.life.hu/csalad/20190428-kisbabat-var-toth-gabi-krausz-gabor.htmlHatalmas örömhírt osztott meg követőivel Tóth Gabi: az énekesnő várandós. CsaládOrigoÍgy mosolyog anyukájára Kiss Ramóna fia, Noéhttp://www.life.hu/csalad/20190419-igy-mosolyog-anyukajara-kiss-ramona-fia-noe.htmlJanuár 20-án született meg Kiss Ramóna és Lékai Máté első közös gyermeke, Noé, akiről a boldog anyuka, aki nemrégiben a Life.hu riporterének is mesélt, egyre több képet posztol. Család--Szörnyű fájdalmáról mesélt Bangó Margit: nem ért haza édesanyja temetésérehttp://www.life.hu/csalad/20190408-szornyu-fajdalmarol-meselt-bango-margit-nem-ert-haza-edesanyja-temetesere.htmlA nóták koronázatlan királynőjét tucatnyian köszöntötték a születésnapján. Köztük Emilióék is, akikkel nemcsak az elmúlt évek legszebb pillanatait, de a legfájdalmasabbakat is felelevenítette. Család--Bochkor Gábor nem tudja megszokni, hogy hétvégi apuka letthttp://www.life.hu/csalad/20190323-bochkor-gabor-nem-tudja-megszokni-hogy-hetvegi-apuka-lett.htmlBochkor Gábor a Várkonyi Andreával történt szakítást már elfogadta, de azon nem tudja túltenni magát, hogy hétvégi apuka lett. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.