Orosz Barbi megmutatta nagymamáját: nagyon hasonlítanak egymásra – fotó

nagymama család Orosz Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Orosz Barbara nagymamájával szelfizett: mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra.

Orosz Barbi hazalátogatott Cserépfaluba a hétvégén és ennek örömére nagymamájával készített is egy közös fotót.

A követői sem tudtak szó nélkül elmenni a hasonlóság láttán: a megszólalásig hasonlít egymásra nagymama és unokája.

Életet mentett Orosz Barbara

A segítségnyújtás fontosságára hívta fel a figyelmet Orosz Barbara. A műsorvezető először 13 éves korában mentett életet, a napokban pedig egy földön fekvő férfinak segített, aki összeesett az utcán.

Bajor Imre lánya, Lili a Barátok közt-ben kapott szerepethttp://www.life.hu/sztarok/20190716-bajor-imre-lanya-lili-a-baratok-koztben-kapott-szerepet.htmlBajor Imre lánya, Lili apja nyomdokaiba lépett: hamarosan színésznőként láthatjuk őt egy telenovellában.TV + Sztárok--VV Reni megmutatta új szerelméthttp://www.life.hu/sztarok/20190716-vv-reni-megmutatta-uj-szerelmet.htmlÖrömhírt osztott meg rajongóival VV Reni. A ValóVilág 9 játékosa újra szerelmes. TV + SztárokOrigoGáspár Evelin visszakapja 194 millió forintját: véget ért a nyomozáshttp://www.life.hu/sztarok/20190716-gaspar-evelin-visszakapja-194-millio-forintjat-veget-ert-a-nyomozas.htmlVéget ért a nyomozás a Géspér család ellen, adócsalás ügyében. 2017 tavaszán az idősebbik Gáspár lánytól a NAV 194 millió forintot kobzott el és tartotta magánál az összeget az ügy végéig.TV + SztárokOrigoMihalik Enikő gyerekként is karcsú volt: gyermekkori fotót mutatott a modellhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-mihalik-eniko-gyerekkent-is-karcsu-volt-gyermekkori-fotot-mutatott-a-modell.htmlKövetői kérdezhettek Mihalik Enikő modelltől. Az egyik kérdezőnek pedig meg is mutatta, hogyan festett 13 éves korában. TV + SztárokOrigoIstenes Lászlónak szerencséje volt: elkerült egy balesetethttp://www.life.hu/sztarok/20190715-istenes-laszlonak-szerencseje-volt-elkerult-egy-balesetet.htmlA Balatonra indult Istenes László, amikor észrevette, hogy az autójának egyik kerekéből szökik a levegő. Csúnya baleset lehetett volna a vége, ha figyelmetlen, ám szerencsére nem így történt. TV + Sztárok--Bogdányi Titanilla nevével kerültek fel pucér fotók az internetre: nem ő szerepel rajtukhttp://www.life.hu/sztarok/20190715-bogdanyi-titanilla-nevevel-kerultek-fel-pucer-fotok-az-internetre-nem-o-szerepel-rajtuk.htmlKellemetlen helyzetbe került Bogdányi Titanilla: az ő nevével jelentek meg pucér fotók az interneten. Pedig a képeken nem ő szerepel. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.