Sarka Kata három gyerekével szelfizett – fotó

Sarka Kata szelfi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata immáron háromgyermekes édesanyaként nyaral. Meg is örökítette közös napjukat.

A gyönyörű műsorvezető családi nyaralását tölti, ebből az alkalomból szelfizett is egyet gyerekeivel. A néhány hete született babáját természetesen nem mutatta meg a nyilvánosság előtt, csak a babakocsit láthatjuk a fotón. Viszont Dávidka és Noncsi boldogan mosolyognak édesanyjuk mellett. Csak ritkán láthatjuk így együtt őket, ugyanis Kata és Hajdú Péter közös fia, Dávid nem szeret szerepelni és fényképezkedni.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

❤️ #holiday #summertime #withmyfamily #lovemylife #happiness

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Visszanyerte karcsú alakját a szülés után Sarka Kata - fotó


Sarka Kata a szülés után is keményen edzi a testét: megmutatta követőinek, mit csinál.

Ritka daganatos betegséggel küzd a 6 éves kislány, szülei segítséget kérnekhttp://www.life.hu/csalad/20190717-ritka-daganatos-rakos-betegseggel-kuzd-a-kislany-szulei-segitseget-kernek.htmlPár hete még boldogan készült a szeptemberi iskolakezdésre, de a 6 éves Zoé élete egyik napról a másikra tragikus fordulatot vett: egy igen ritka áttétes rákfajtát diagnosztizáltak nála az orvosok. A kislány most egy budapesti kórházban fekszik, édesapja éjjel-nappal mellette van, ám a család emiatt szinte kilátástalan helyzetbe került. CsaládOrigoIkreket vár Mikler Roland kézilabdázó feleségehttp://www.life.hu/csalad/20190718-ikreket-var-mikler-roland-kezilabdazo-felesege.htmlBővül Mikler Roland kézilabdás családja: felesége ikrekkel várandós. Család--Hódi Pamela és párja, Tóth Bence már családot terveznekhttp://www.life.hu/csalad/20190718-hodi-pamela-es-parja-toth-bence-mar-csaladot-terveznek.htmlAz Ázsia Expressz forgatása után összeköltözött Hódi Pamela és kedvese, Tóth Bence focista. A modell-üzletasszony most azt is elárulta, hogy mikorra tervezik a család bővítését. CsaládOrigoRossz embriót ültettek be egy amerikai nő méhébe: más gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20190717-rossz-embriot-ultettek-be-egy-amerikai-no-mehebe-mas-gyermeket-varja.htmlSzörnyű dolog történt egy nővel Amerikában: véletlenül rossz embriót ültettek a méhébe a lombikprogram során. Család--Hihetetlenül aranyos fotót mutatott gyerekeiről Kim Kardashianhttp://www.life.hu/csalad/20190716-hihetetlenul-aranyos-fotot-mutatott-gyerekeirol-kim-kardashian.htmlEgy igazán intim családi pillanatot osztott meg többmillió rajongójával Kim Kardashian. Gyermekeiről mutatott egy eddig nem látott képet. Család--Orosz Barbi megmutatta nagymamáját: nagyon hasonlítanak egymásra – fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190716-orosz-barbi-megmutatta-nagymamajat-nagyon-hasonlitanak-egymasra-foto.htmlOrosz Barbara nagymamájával szelfizett: mint két tojás, úgy hasonlítanak egymásra. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.