Csupán 12 napot élt a kézilabdázó, Tóth Tímea kisfia, Lacika

kisbaba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A volt válogatott kézilabdázó, Tóth Tímea és Tico Kozma László 25. hétre, betegen született kisfia, Lacika tizenkét napot élt. 

„Keringési rendellenesség lépett fel a kisfiunknál, így jóval idő előtt császárral megszületett, 25 hetes, 470 gramm... Jelenleg még életben van, küzd” – írta korábban az édesapa, Tico Kozma László. A kisfiú azonban a legjobb orvosi és szülői gondoskodás dacára is eltávozott – írja a nemzetisport.hu. Tóth Tímea a közösségi oldalán köszönte meg a lelki támogatást.

„Szeretném ezúton is megköszönni, hogy ennyien velünk voltatok ebben a nehéz időszakban! Fantasztikus volt az az erő amit tőletek kaptunk.... Lacika gyógyítani érkezett hozzánk, és ha nem születik meg, én is veszélyben lettem volna! A küldetését beteljesítette, egy csoda volt mindenki számára a kórházban is! Rettenetesen ragaszkodott hozzá mindenki, ápolók, orvosok egyaránt... Mindenki küzdött érte! Tizenkét nap csoda volt nekünk szülőknek! Szeretet, boldogság, szerelem járta át a szívünket, amikor hárman lehettünk! Köszönjük kisfiam! Megmutattad nekünk milyen csodálatos érzés szülőnek lenni! KÖSZÖNJÜK a 12 napot!” – olvasható.

Forrás: Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.