Ritka pillanat: közös fotón a családjával Sebestyén Balázs

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ritkán mutatja meg a gyerekeit Sebestyén Balázs a közösségi oldalán, és ha néha kivételt tesz, a fotók akkor is nagyon diszkrétek, a srácok arca többnyire takarásban van.

"A család láthatóan nagyon élvezi a szelfizést és a cabriózást!" – írta a képhez a műsorvezető.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A család láthatóan nagyon élvezi a szelfizést és a cabriózást!

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

Sebestyén Balázs amúgy korábban a közösségi oldalak használatától is ódzkodott, így áprilisban mindenki örült annak, hogy megmutatta a feleségét, gyermekei édesanyját, Vikit.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vikivel!❤️

Sebestyenbalazsofficial (@sebestyenbalazs_official) által megosztott bejegyzés,

Elképesztően cuki Szinetár Dóra kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20190721-elkepesztoen-cuki-szinetar-dora-pici-fia-benjamin.htmlSzinetár Dóra és családja Spanyolországban pihen: a színésznő a nyaralásról időről időre meg is oszt fotókat. Most például azt mutatja meg, ahol a kisfia az apukájával játszik. CsaládOrigoHázassági évfordulót ünnepel Gáspár Győző és Beahttp://www.life.hu/csalad/20190720-hazassagi-evfordulot-unnepel-gaspar-gyozo-es-bea-26-eve-egyutt-vannak.htmlRohan az idő: 26 éve házaspár Gáspár Győző és Bea. A mai napig boldog feleség az Instagramra posztolta ki, mennyire szereti férjét, akivel bár sok mindenen keresztül mentek, az összetartozásuk erősebb, mint valaha. Család--Friss fotón Szinetár Dóra kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20190428-foton-szinetar-dora-kisfia.htmlAranyos képet tett közzé kisfiáról az Instagramon Szinetár Dóra. CsaládOrigoEgyütt örülnek a várandós Tóth Gabival a követőihttp://www.life.hu/csalad/20190428-egyutt-orulnek-a-varandos-toth-gabival-kovetoi-facebook.htmlAhogy megírtuk, babát vár Tóth Gabi. Az énekesnő hosszú posztban újságolta el örömét, amit a követői nem is hagytak szó nélkül. CsaládOrigoÍgy imádja "flegma, bunkó, buflák" kutyáját Tóth Verahttp://www.life.hu/csalad/20190317-igy-imadja-flegma-bunko-buflak-kutyajat-toth-vera-enekesno.htmlÖt éve van Tóth Veránál az egyik kutyája, az énekesnő pedig ennek alkalmából tette közzé nagyon aranyos posztját. CsaládOrigoSzörnyű fájdalmáról mesélt Bangó Margit: nem ért haza édesanyja temetésérehttp://www.life.hu/csalad/20190408-szornyu-fajdalmarol-meselt-bango-margit-nem-ert-haza-edesanyja-temetesere.htmlA nóták koronázatlan királynőjét tucatnyian köszöntötték a születésnapján. Köztük Emilióék is, akikkel nemcsak az elmúlt évek legszebb pillanatait, de a legfájdalmasabbakat is felelevenítette. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.