Béres Alexandra szeretett volna harmadik gyermeket

Forrás: Youtube/LifeTV -
anya Béres Alexandra gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra két gyönyörű kislány édesanyja, most pedig elárulta, bővül-e a családjuk. 

Béres Alexandra mindkét gyermeke lombikprogram segítségével jött a világra, hosszú küzdelmek árán fogantak meg, így a fitneszvilágbajnok az anyaság minden percét igyekszik kiélvezni.

Béres Alexandra szeretett volna harmadik gyermeket Forrás: Youtube/LifeTV

"Talán ez az oka annak, hogy első perctől erős ragaszkodással csüngünk egymáson, és ha egy pillanatra is fáradt lennék a velük kapcsolatos teendőktől, azonnal eszembe jut, milyen csoda, hogy ők vannak, és ez a gondolat elfújja a kimerültségemet. A belőlük áradó szeretet és gyengédség, legyen bármilyen nehéz napom, elűzi felőlem a sötét felhőket" – idézi a Blikk Béres Alexandra interjúját.

Alexandra azt is elárulta, hogy nagyon szeretett volna két lánya mellé egy harmadik gyermeket, ám a család többi része másként döntött. Szerintük ugyanis épp elég elfoglaltsága van már így is a fitneszvilágbajnoknak, és nem szeretnék, ha a mostaninál kevesebb ideje jutna rájuk.

Ezt tedd, ha forró autóban magára hagyott gyereket, kutyát látszhttp://www.life.hu/csalad/20190724-ezt-tedd-ha-forro-autoban-magara-hagyott-gyereket-allatot-latsz.htmlA 26 fokos melegben is veszélyes zárt autóban hagyni gyermekünket vagy házi kedvencünket, mivel 15–20 perc alatt akár 45 fokos száraz hőség is kialakulhat a zárt térben. Képzeljük el, hogy a 30–35 fokos kánikulában milyen mértékben nőhet meg a kocsi hőmérséklete. Az autóban hagyott kicsiken és kutyákon a résnyire nyitott ablak sem segít, mivel a kinti forróság nem segít a belső tér lehűtésében – ami nem csupán tűző napon, de árnyékban is jelen van. A hőguta rendkívül gyorsan kialakul, ami nem csupán rosszullétet, de maradandó károsodásokat és könnyen halált is okozhat. Épp ezért fontos, hogy ne sétálj el egy ilyen kocsi mellett, hanem cselekedj! CsaládOrigoAnne Hathaway bejelentette: második gyermekét várjahttp://www.life.hu/csalad/20190725-anne-hathaway-bejelentette-masodik-gyermeket-varja.htmlIgazi örömhírt jelentett be a közösségi oldalán Anne Hathaway. A színésznő a második gyermekét hordja a szíve alatt. CsaládOrigoGyermekvállalás 40 felett: veszélyei, kockázataihttp://www.life.hu/csalad/20190723-gyermekvallalas-terhesseg-40-felett-veszelyei-kockazatai.htmlManapság több olyan ismert ember is példával áll előttünk, akik 40 éves koruk felett szültek. Ám egy ilyen terhesség messze nem kockázatmentes, ami a magzatot és az anyát is éppúgy érinti. Természetesen vannak előnyei is annak, ha valaki akár az első, akár a negyedik gyermekét szüli a negyedik X felé közeledve vagy azt túllépve. Nézzük meg, mire számíthat az, aki későbbi gyermekvállalásban gondolkodik. CsaládOrigoNem csak egy, két eltitkolt fia is van Flipper Öcsinekhttp://www.life.hu/csalad/20190723-nem-csak-egy-ket-eltitkolt-fia-is-van-flipper-ocsinek.htmlFlipper Öcsi Franciaországban élő, eltitkolt fiát keresi a család. Ám nem ő az egyetlen gyermek, akiről eddig nem tudtak. Tamás 23 évesen, felnőtt fejjel tudta meg, hogy ő is a zenész gyermeke. Család--Ez az édesanya úgy pózol az Instagramon, akár a celebek, mégis kicsit máshogy festhttp://www.life.hu/csalad/20190722-ez-az-edesanya-ugy-pozol-az-instagramon-akar-a-celebek-megis-kicsit-mashogy-fest.htmlMellbimbót villantott az az édesanya, aki sztárokat és modelleket utánoz az Instagramján. Megmutatja, hogy a szexi fotók hogyan működnek a valóságban, egy olyan házban, ahol gyereksereg él. CsaládOrigoOdafent is együtt vannak: 71 évig voltak házasok, ugyanaznap haltak meghttp://www.life.hu/csalad/20190722-odafent-is-egyutt-vannak-71-evig-voltak-hazasok-ugyanaznap-haltak-meg.htmlMarilyn és Herbert történetén könnyezik az internet népe: 71 évig voltak házasok, és 12 óra különbséggel haltak meg. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.