Kiderült: kislánya lesz Tóth Gabinak és Krausz Gábornak

Tóth Gabi Krausz Gábor baba neme
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas boldogságban éli életét Tóth Gabi, aki nem sokkal a lánykérés után tudta meg: csodával határos módon kisbabát vár.

Boldogan várja kisbabáját Tóth Gabi és séf szerelme, Krausz Gábor. A friss jegyesek nagyon boldogok és alig várják a kicsi érkezését, akiről már azt is tudják, hogy

kislány lesz.

Bár Gabiék még semmit sem vásároltak a kicsinek, bőven van idejük, ugyanis gyermekük decemberben érkezik majd.

Eleinte terhességi rosszullétek gyötörték az énekesnőt, mára azonban ennek nyoma sincs és tele van energiával – írta meg a Story magazin.

Tóth Gabi vallomása: „Ilyen rosszul még soha nem éreztem magam”

Tóth Gabi elárulta, nagyon megszenvedte terhessége első heteit. Ma már szerencsére jól van, sugárzóan szép kismama.

Nicole Kidman elképesztően vékony derekat és mellbimbót is villantott: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-nicole-kidman-elkepesztoen-vekony-derekat-es-mellbimbot-is-villantott-foto.htmlNicole Kidman 52 évesen is őrületes formában van.TV + Sztárok--Molnár Anikó haveri viszonyba került Michael Jackson testvérével: újra esély van a találkozásrahttp://www.life.hu/sztarok/20190801-molnar-aniko-haveri-viszonyba-kerult-michael-jackson-testverevel-ujra-esely-van-a-talalkozasra.htmlMolnár Anikó elmesélte, hogy Los Angelesben ismerkedett össze Michael Jackson testvérével, akivel haveri viszony alakult ki köztük. TV + Sztárok--Ruhástól vetette magát a vízbe koncertjén Pataky Attila – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-ruhastol-vetette-magat-a-vizbe-koncertjen-pataky-attila.htmlPataky Attila legutóbb egy gyógyfürdőben lépett fel, ahol ruhástól belement az egyik medencébe. TV + Sztárok--Bezár Vajna Tímea egyik üzletehttp://www.life.hu/sztarok/20190801-bezar-vajna-timea-egyik-uzlete.htmlÚgy tűnik, Vajna Tímeának bezárt az egyik fánkozója. TV + SztárokOrigoBalázs Klári és Korda György kifakadt: folyamatosan alaptalan pletykák keringenek rólukhttp://www.life.hu/sztarok/20190801-balazs-klari-es-korda-gyorgy-kiakadt-folyamatosan-alaptalan-pletykal-keringenek-roluk.htmlKorda Györgynek és Balázs Klárinak elege van a róluk szóló alaptalan pletykákból. TV + Sztárok--Pert nyert Cicciolina: milliók ütötték a markáthttp://www.life.hu/sztarok/20190801-pert-nyert-cicciolina-milliok-utottek-a-markat.htmlCicciolina fellélegezhet: a felnőttfilmes több pert is megnyert olyan éttermekkel szemben, amelyek a nevét használták. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.