Ilyen szeretettel öleli unokája Benedek Miklóst – Fotó

Epres Panni unoka Benedek Tibor család Benedek Miklós
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges családi fotót posztolt a közösségi oldalára Epres Panni.

A családi idill egyik pillanatát sikerült telefonjával megörökítenie Benedek Tibor gyönyörű feleségének, Epres Panninak, amelyet aztán a közösségi oldalán is megosztott a követőivel. Lassan tízesztendős kislánya, Barka látható a képen, amint őszinte szeretettel megöleli a nagyapját, Benedek Miklóst.

A követők egészen meghatódtak a kép láttán.

Kisfiát szoptatja friss fotóján Liluhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-kisfiat-szoptatja-friss-fotojan-lilu.htmlLilu egy intim fotót osztott meg a közösségi oldalán: kisfiát szoptatja. TV + SztárokOrigoPalik László: "A mindennapos sportnak köszönhetően, kiváló egészségnek örvendek"http://www.life.hu/sztarok/20190802-palik-laszlofuss-csalad-fuss-musorvezetoje-naponta-sportol.htmlPalik László, a Fuss, család, fuss! műsorvezetője maga is nagy sportrajongó, így a TV2 új sportrealityje igazán testre szabott feladat számára. Elmondta, nagyon várja a kiválasztott családokat. TV + SztárokOrigoPéter Szabó Szilvia a kamerák előtt sírta el magáthttp://www.life.hu/sztarok/20190802-peter-szabo-szilvia-a-kamerak-elott-sirta-el-magat.htmlPéter Szabó Szilvia a kamerák előtt mesélt fájdalmas múltjáról. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoTóth Andi elköltözött Szabó Ádámtólhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-toth-nadi-szabo-adam-osszekoltozes-veszekedes-osszeszokas.htmlKözel másfél éve van együtt Tóth Andi és már lassan egy éve annak, hogy összeköltöztek. De az együttélés nem ment mindig zökkenőmentesen.TV + SztárokOrigoŐsztől saját műsorral jelentkezik Berki Krisztián a Sláger TV-nhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-osztol-sajat-musorral-jelentkezik-berki-krisztian-a-slager-tvn.htmlSzeptember 2-ától minden hétköznap este nyomon követhetik a nézők Berki Krisztián és családja életét a Sláger TV-n jelentkező AZ üBERKIrályban. TV + SztárokOrigoKiderült: Vajna Tímea nem egyedül lakik Andy Vajna bérelt villájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20190802-vajna-timea-nem-egyedul-lakik-andy-vajna-villajaban.htmlAndy Vajna augusztus elsején ünnepelte volna 75. születésnapját. Egy budapesti hotelban rendeztek kiállítást az emlékére, ahol filmes relikviákat, posztereket, fotókat mutattak be. Az eseményen a producer özvegye, Vajna Tímea is részt vett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.