Születés család Curtis újszülött
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Augusztus 4-én megszületett Curtis első gyermeke, Doni.

Megható és egyben vagány posztban tudatta követőivel Curtis, hogy megszületett a kisfia.

„Üdvözöllek életem első Facebook posztjával. 2019.08.04-én,10:25kor születtem, 54cm-el és 3070grammal. Anyukám és én is jól vagyunk. Míg saját számom nem lesz, anyukám vagy apukám mobilján tudtok elérni. Puszi mindenkinek, Doni!” – írta a fotóhoz Curtis.

Unokájával és gyerekeivel fotózkodott Rába Tímea: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190804-unokajaval-es-gyerekeivel-fotozkodott-raba-timea-foto.htmlA családjára a legbüszkébb Rába Tímea, egykori modell-szépségkirálynő. Három gyermeke mellett már egy másfél éves unokája is van.Család--Kényelmetlen családi fotóalbumok - Terítéken a testvérekhttp://www.life.hu/csalad/20190801-kenyelmetlen-csaladi-fotok-kepek-teriteken-a-testverek.htmlA szülők rendíthetetlenül készítik a képeket a gyerekeikről, mindezt annak reményében, hogy egyszer majd sikerül megalkotni a tökéletes koncepción alapuló fotót. Ám a legtöbb inkább a kínos családi fotóalbumba kerül be. CsaládOrigoIlyen szeretettel öleli unokája Benedek Miklóst – Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190802-ilyen-szeretettel-oleli-unokaja-benedek-miklost.htmlKülönleges családi fotót posztolt a közösségi oldalára Epres Panni. Család--Az e-sport és a kamaszok, avagy videojátékozás mesterfokonhttp://www.life.hu/csalad/20190729-az-esport-es-a-kamaszok-avagy-videojatekozas-mesterfokon.htmlHa meghalljuk a videojáték szót, sok szülőnek az azonnali tiltás és a lehetséges veszélyek jutnak elsőként eszébe. A harmincas korosztálynak és a náluk idősebbeknek is érdemes azonban nyitott szemmel járniuk, és megismerniük, miről áradoznak „a mai fiatalok". Megérkezett az e-sport, és világszerte emberek millióit hozza lázba. Tudj meg többet róla! CsaládOrigoKiderült: kislánya lesz Tóth Gabinak és Krausz Gábornakhttp://www.life.hu/csalad/20190801-kiderult-kislanya-lesz-toth-gabinak-es-krausz-gabornak.htmlHatalmas boldogságban éli életét Tóth Gabi, aki nem sokkal a lánykérés után tudta meg: csodával határos módon kisbabát vár. CsaládOrigoKárpáti Rebeka nagyon szeretne már kisbabáthttp://www.life.hu/csalad/20190730-karpati-rebeka-nagyon-szeretne-mar-kisbabat.htmlKárpáti Rebeka és vőlegénye már együtt élnek, de egyelőre a közös gyermek érkezése még várat magára. Ezért. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.