Unokájával és gyerekeivel fotózkodott Rába Tímea – Fotó

unoka család Rába Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családjára a legbüszkébb Rába Tímea, egykori modell-szépségkirálynő. Három gyermeke mellett már egy másfél éves unokája is van.

A Best magazinnak mesélt családjáról a büszke édesanya és nagymama, Rába Tímea. Elárulta, hogy három gyerekére és unokájára a legbüszkébb.

Nikos másfél éves, még nem beszél, egyelőre mindenkinek azt mondja, anya, és nagyon profin mutogat, jókat activityzünk vele. Imádom őt! Tündéri kisfiú, és csodálattal nézem, hogy a fiamból micsoda nagyszerű apa lett” – mesélte a lapnak Tímea.

Rába Tímea: „Ruha nélkül is lehet valaki erkölcsös”

Rába Tímea elárulta, soha nem volt plasztikai műtétje és 40 éves kor után már biztosan nem vetkőzne le egy férfimagazinnak sem.
Heidi Klum férjhez ment 16 évvel fiatalabb kedveséhez: fotók a nagy naprólhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-heidi-klum-ferjhez-ment-16-evvel-fiatalabb-kedvesehez-fotok-a-nagy-naprol.htmlFérjhez ment Heidi Klum. Augusztus 3-án mondta ki a boldogító igent 16 évvel fiatalabb kedvesének.TV + Sztárok--Osvárt Andi elmesélte, tini korában fiúnak néztékhttp://www.life.hu/sztarok/20190804-osvart-andi-elmeselte-tini-koraban-fiunak-neztek.htmlOsvárt Andi hazánkban és Olaszországban is ismert sztár. Férfiak hada versenyez kegyeiért. Ki hinné, hogy a gyönyörű színésznőt egykor fiúnak nézték?TV + SztárokOrigoMeghan Markle ma ünnepli 38. születésnapját: így köszöntötte Harry herceghttp://www.life.hu/sztarok/20190804-meghan-markle-ma-unnepli-38-szuletesnapjat-igy-koszontotte-harry-herceg.htmlMa ünnepli születésnapját Meghan hercegné. 38 éves lett.TV + Sztárok--Varga Izabella legújabb fotóján úgy néz ki, mint Catherine Zeta-Joneshttp://www.life.hu/sztarok/20190804-varga-izabella-legujabb-fotojan-ugy-nez-ki-mint-catherine-zetajones.htmlVarga Izabella csodás formában van. Külsőleg és belsőleg is harmóniában van önmagával, nem is csoda, hogy minden fotóján gyönyörű. Legújabb képén egy világhírű színésznőhöz hasonlítja magát. TV + Sztárok--Hétvégente találkozik párjával Détár Enikő: ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20190804-hetvegente-talalkozik-parjaval-detar-eniko-ez-az-oka.htmlDétár Enikős és párja lassan 6 éve alkotnak egy párt. Bár a szerelmeseknek eleinte nem jósoltak hosszú kapcsolatot, ők mégis kiállták az idők próbáját. Egyedül a munka tudja csak megnehezíteni együttléteiket. TV + SztárokOrigoBeperli a BKV-t Zana József: egymilliót követelhttp://www.life.hu/sztarok/20190803-beperli-a-bkvt-zana-jozsef-egymilliot-kovetel.htmlZana József színész még a nyár elején esett el a Dózsa György úti metróállomás mozgólépcsőjén: kórházba is került. Most úgy döntött, beperli a BKV-t, egymillió forintot követel. A cég úgy véli, a színész nem kapaszkodott rendesen, ha azt tette volna, nem történik meg a baj. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.