Vetélése után újra szeretne teherbe esni Alec Baldwin felesége, Hilaria

baba Hilaria Baldwin család vetélés Alec Baldwin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alec Baldwin és felesége, Hilaria tovább próbálkoznak, szeretnének még egy ötödik gyermeket.

Tavasszal egy fájdalmas bejegyzésben árulta el követőinek Hilaria Baldwin, hogy elvetélt. Alec Baldwin gyönyörű felesége már túl van a nehéz időszakon és úgy döntött, nem adja fel, szeretne újra teherbe esni. Bár férjével már van négy közös gyermekük, örülnének egy ötödik babának is.

A gyermekeim a legkedvesebbek nekem a világon, hát, akkor miért ne? Nem tettem le róla, hogy újra teherbe essem. Különös, ugyanis soha nem álmodoztam ilyen nagy családról, de miután belevágtunk, azt gondoltam, miért is ne lehetne minél több gyermekünk” – nyilatkozta a People magazinnak.

Beyoncé nem terhes és többé nem is vállal gyereket: kiderült a szomorú titokhttp://www.life.hu/csalad/20190809-beyonce-nem-terhes-es-tobbe-nem-is-vallal-gyereket-kiderult-a-szomoru-titok.htmlA napokban egy rosszul sikerült fotó kapcsán röppent fel a hír: Beyoncé ismét kisbabát vár. Család--Nyilvánosan szoptatja gyermekét Rácz Gigi - Fotóhttp://www.life.hu/csalad/20190808-nyilvanosan-szoptatja-gyermeket-racz-gigi.htmlRácz Gigi nagyon hálás, amiért szoptatni tudja gyermekét, és ezt bárhol meg is teszi. Család--Pataky Attila 68 évesen újra apa szeretne lennihttp://www.life.hu/csalad/20190808-pataky-attila-68-evesen-ujra-apa-szeretne-lenni.htmlPataky Attila 68 évesen is késznek érzi magát az apaságra: boldog lenne, ha közös gyermekük születne párjával, Orsival. CsaládOrigoAngelina Jolie fia elköltözik otthonról: ezért döntött így Maddoxhttp://www.life.hu/csalad/20190807-agelina-jolie-legnagyobb-fia-maddox-elkoltozik-otthonrol-egyetemre-megy.htmlAngelina Jolie 2002-ben fogadta örökbe az akkor egyéves kambodzsai kisfiút, Maddoxot, aki a színésznő első gyermeke lett. Azóta eltelt 17 év, Maddox pedig úgy döntött, ideje kirepülni a fészekből. Család--44 évesen babát vár Milla Jovovichhttp://www.life.hu/csalad/20190808-44-evesen-babat-var-milla-jovovich.htmlMilla Jovovich a harmadik gyermekével várandós. Család--Közös fotót posztolt a lányával, Emmával Jakupcsek Gabriellahttp://www.life.hu/csalad/20190805-kozos-fotot-posztolt-lanyaval-emmaval-jakupcsek-gabriella-musorvezeto.htmlSzinte soha nem posztol a lányáról a közösségi oldalon, ám most kivételt tett, és megmutatta a tízéves lányát, Emmát. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.