Egyévesek lettek Kollányi Zsuzsi ikerfiai, Bálint és Bence

ikrek család Kollányi Zsuzsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kollányi Zsuzsi tavaly augusztusban adott életet két kisfiának: a gyerekek ma már egyévesek, az énekesnő pedig az Instagram-oldalára posztolt róluk ebből az alkalomból.  

„Minden napunk értelmet nyert általatok, még a legkisebb dolgok is más színben pompáznak most! Köszönjük, hogy velünk vagytok. Hogy minket választottatok! Ez a legcsodásabb dolog, ami valaha apával és anyával történt. Boldog szülinapot, Fiúk! Szeretünk Titeket, amíg csak élünk!” – írta Bálint és Bence fotójához Zsuzsi.

Megható mondatokkal ünnepli 4. házassági évfordulójukat Szinetár Dórahttp://www.life.hu/csalad/20190809-meghato-mondatokkal-unnepli-4-hazassagi-evfordulojukat-szinetar-dora-makranczi-zalan.htmlAugusztus 8-án volt négy éve, hogy Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kimondták egymásnak a boldogító igent. A színésznő meghitt sorokat tett közzé az Instagramján. CsaládOrigoKisfia születéséről mesélt Curtis: "Végig bent maradtam a szülőszobában"http://www.life.hu/csalad/20190808-kisfia-szuleteserol-meselt-curtis.htmlCurtis első gyermeke, Doni Attila vasárnap 54 centivel és 3070 grammal, a vártnál hamarabb született meg. A zenész elmondta, Kriszti természetes úton szeretett volna szülni, de a sors közbeszólt. Arról is mesélt, hogy végig bent volt kedvese mellett a szülőszobán. CsaládOrigoEgy hónappal ezelőtt született meg Szepesi Niki kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20190808-egy-honappal-ezelott-szuletett-meg-szepesi-niki-kisfia-kisbabaja.htmlSzepesi Niki sokáig titkolta várandósságát, de nyolc hónapos terhesen már nem lehetett elrejteni a pocakját: így kiderült, babát vár, aki azóta, egy hónappal ezelőtt, meg is született. Az úszónő ma már boldog édesanya, a kisfia makkegészségesen, 4000 grammal jött a világra. . CsaládFriss fotón a várandós Tóth Gabihttp://www.life.hu/csalad/20190728-friss-foton-a-varandos-toth-gabi-enekesno.htmlEgyre jobban kerekedik a várandós Tóth Gabi pocakja.CsaládOrigoRitka pillanat: közös fotón a családjával Sebestyén Balázshttp://www.life.hu/csalad/20190722-ritka-pillanat-kozos-foton-fiaival-sebestyen-balazs.htmlRitkán mutatja meg a gyerekeit Sebestyén Balázs a közösségi oldalán, és ha néha kivételt tesz, a fotók akkor is nagyon diszkrétek, a srácok arca többnyire takarásban van. Család--Elképesztően cuki Szinetár Dóra kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20190721-elkepesztoen-cuki-szinetar-dora-pici-fia-benjamin.htmlSzinetár Dóra és családja Spanyolországban pihen: a színésznő a nyaralásról időről időre meg is oszt fotókat. Most például azt mutatja meg, ahol a kisfia az apukájával játszik. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.